Model Mac anu asup kana promosi kartu kado 200 euro dina Hideung Jumaah

Apel hideung Jumaah

Sababaraha dinten ka pengker, jalma-jalma ti Cupertino ngalaporkeun ngalangkungan halaman wébna naon anu urang ngarepkeun ti Apple pikeun Hideung Jumaah ieu: kartu kado dugi ka 200 euro. Jelas, urang salawasna mendakan diskon panggedéna dina Mac, anu, saurna, mangrupikeun produk anu paling mahal anu ditawarkeun ku perusahaan.

Salami sababaraha jam, Apple parantos ngamutahirkeun halaman wébna pikeun nunjukkeun modél anu kalebet kana promosi, promosi anu henteu kalebet MacBook Pro 16 inci énggal, janten upami anjeun ngantosan dinten ieu ngahémat artos, sanés waktos na.

13-inci MacBook Pro

Modél anu dimimitian dina 1.499 euro sareng anu kami nampi kartu kado euro 200. Ngawengku sataun Apple TV +.

MacBook Air

Upami urang kéngingkeun modél ieu, anu konfigurasi dasar na dimimitian dina harga 1.249 euro, urang ogé kéngingkeun kartu kado euro 100 sareng sataun Apple TV +.

iMac

Modél dasar iMac, dimimitian dina 1.305,59 euro, kalebet kartu kado euro 200 sareng langganan sataun pikeun Apple TV +.

iMac Pro

Sanaos ieu modél anu paling mahal, mimitian ti 5,499 euro, jumlah cek na sami sareng ampir sadaya modél Mac (kecuali MacBook Air): 200 euro. Ngawengku langganan sataun kana Apple TV +.

Apple TV HD sareng Apple TV 4k - Kartu kado 25 euro

Boh Apple TV HD (tina 159 euro) sareng Apple TV 4k (tina 199 euro) kalebet kartu kado euro 25 sareng sataun langganan gratis pikeun Apple TV +.

Audio (Teu kaasup langganan sataun pikeun Apple TV +)

  • HomePod (tina 329 euro) - Kartu kado ti 50 euro.
  • AirPods generasi kadua - Kartu kado ti 25 euro.
  • Headphone Pro Powerbeats (tina 249,95 euro) - Kartu kado ti 50 euro.
  • Ngéléhkeun Headphone Wireless Wireless Studio3 (tina 349,95 euro) - Kartu kado ti 100 euro.
  • Ngéléhkeun Headphone Wireless3 Wireless (tina 199,95 euro) - Kartu kado ti 50 euro.
  • Headbeét nirkabel Powerbeats3 (tina 199,95 euro) - Kartu kado ti 50 euro.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.