Modeu layar katutup dina MacBook kalayan layar luar

tampilan éksternal macbook pro

Seueur anjeun bakal ngagaduhan salah sahiji adaptor éta pikeun tiasa ngalengkepan MacBook kami sareng layar luar. Éta mangrupakeunMini Display ka adaptor HDMI atanapi VGA (Ayeuna Microsoft ogé ngalengkepan Surface-na sareng adaptor kritis-panjang ieu). A aksésori anu ngamungkinkeun urang gaduh dua layar dina Mac urang pikeun dianggo kalayan cara anu langkung nyaman. Ogé, ku Mavericks anjeun bakal ngagaduhan sajenis dua alat kumargi dua layar bakal gaduh sadayana ménu lengkep saolah-olah éta dua alat anu béda.

Anjeun panginten mendakan anjeun peryogi hoyong ngan ukur monitor éksternal ieuÉmut yén upami anjeun nganggo layar MacBook sareng éksternal anjeun bakal ngaduplikasi karya kartu grafik anjeun ... Sakumaha urang nyarios, anjeun gaduh kamungkinan ngan ukur nganggo layar luar sareng nganggo MacBook anjeun ngan ukur dina layar éta (Ieu cocog sareng MacBook Pro sareng Air ogé). Teras we tinggalkeun anjeun teh léngkah pikeun nuturkeun pikeun tiasa nganggo modeu 'layar tertutup' tina MacBook's.

Anu mimiti anjeun kedah ngagaduhan mouse sareng keyboard éksternalJelas, upami layar MacBook anjeun ditutup, anjeun moal ngagaduhan kamungkinan pikeun ngakses periferal internal MacBook. Anjeun ogé bakal peryogi Adaptor kakuatan MacBook, modeu ieu ngan ukur dianggo nalika urang dihubungkeun kana kakuatan; sareng terakhir (sareng henteu saeutik) urang peryogi layar luar.

  1. Kami bakal pastikeun gaduh pasang MacBook urang kana outlet ku adaptor listrik.
  2. Urang bakal nyolok mouse sareng keyboard kana MacBook kami (bisi éta aranjeunna nganggo kabel). Upami urang gaduh mouse sareng keyboard nirkabel urang kedah ngaitkeun éta sateuacanna dina panel Bluetooth tina MacBook urang.
  3. Kami bakal mastikeun yén dina panel System Preferensi kami parantos ngaktipkeun pilihan 'Aktipkeun komputer ngalangkungan alat Bluetooth', janten urang tiasa ngagantungkeun pakakasna sareng mimitian deui nganggo alat éksternal ieu (nalika éta disambungkeun ngalangkungan Bluetooth).
  4. Sambungkeun tampilan luar via adaptor Mini Display Port.
  5. Sakali komputer komputer némbongan dina tampilan luar, tutup tutup komputer.
  6. Nalika anjeun nutupkeun tutupna: Dina OS X Lion sareng engké, tampilan éksternal bakal biru sareng nembongkeun desktop. Dina Mac OS X v10.6.8 sareng anu sateuacana, hudang komputer ku ngaklik tombol beurit atanapi mencét keyboard éksternal konci .

Sakali anjeun muka deui layar MacBook anjeun sadayana bakal normal deui. Ogé teu kedah hariwang ngeunaan pemanasan MacBook anjeun, siap dianggo dina modeu ieu sareng éta nganggo engsel layar anu ventilasi MacBook bakal beredar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andrés cenahna

    Abdi hoyong ngalakukeunana tapi dina imac, pareuman layar imac. contona nalika kuring nonton pilem kuring bakal ningali éta dina monitor luar sareng dina imac henteu aya cara pikeun mareumanana, ngan ukur nurunkeun kacaangan.

    1.    dinepada cenahna

      Sigana kuring mah lamun aya cara mareuman monitor saluareun nurunkeun kacaangan sareng éta nganggo kombinasi kombinasi + shift + eject

      1.    Andrés cenahna

        henteu, cara éta pikeun mareuman atanapi ngagantungkeun layar, tapi tina sadaya layar anu nyambung, anu kuring hoyongkeun nyaéta mareuman mac sareng ngantepkeun anu éksternal, sareng éta henteu jalan.

  2.   plok cenahna

    Komputer Apple anu munggaran nyaéta MacBook aluminium (akhir 2009 saur kuring émut) sareng salju Macan Leopard. Abdi émut pertama kalina kuring nyolok layar luar sareng nyéépkeun sajam kumaha carana ngalakukeun ieu.
    Nalika kuring tungtungna google abdi nyambung kana salinan manual tina manual, tina MacBook kuring (anu kuring mendakan sateuacan nganggo sorotan) anu nunjukkeun yén…. Colokkeun sadayana, tutup tutupna teras pencét konci naon waé.

    Mangrupikeun salah sahiji waktos kuring anu ngayakinkeun kuring (bagja) kumaha dunya kuring parantos robih ku janten Switcher.

  3.   Claudia cenahna

    Naha aya anu terang kumaha ngalaksanakeunana tanpa kedah dihubungkeun kana kakuatan? Hatur nuhun.

  4.   aramoix00 cenahna

    Hai Sateuacan kuring tiasa nyolok TV kuring kana Macbook Air sareng nutupna tanpa aya masalah. Hiji dinten kuring ngarobih setélan tampilan janten 1024 sareng éta moal jalan deui. Éta nempatkeun kuring dina format kanyahoan TV, deteksi format. Kuring henteu terang naha éta kusabab nalika ngarobah résolusi kusabab TV kuring lami éta henteu némbak, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring? Teu sangka kartu grafikna tos ngaco, bahkan aranjeunna robih pikeun kuring, tapi éta henteu acan seueur nguntungkeun.

  5.   juanitolinares cenahna

    Nya, kuring kantos ningalian dimana-mana sareng henteu kantos mendakan solusina, hatur nuhun parantos ngabagi elmu anjeun

  6.   Diaz Galvan cenahna

    Hai, kuring gaduh Macbook ti mimiti 2009 kalayan port MiniDVI. Sawatara waktos ka pengker layar na rusak sareng kuring teu tiasa ningali naon-naon na tapi komputerna hurung sareng sigana tiasa dianggo saé. Abdi mésér adaptor pikeun HDMI tapi nalika kuring nyambungkeun kana layar éksternal, sigana komputer éta mendakanana tapi katingalina hideung. Sigana mah kuring kedah angkat ka preferensi sistem dina Mac sareng masihan pilihan "Deteksi layar", tapi kusabab kuring henteu ningali nanaon dina layar Mac, kuring henteu tiasa ngalakukeun éta. Naha aya anu terang kumaha ngalaksanakeunana, panginten, ku paréntah keyboard?

    Wasalam

  7.   Rodrigo cenahna

    Wilujeng énjing, perlu komputer nyambung ka listrikna supados ngirimkeun sinyal ka monitor éksternal

bool (leres)