MoneyControl aplikasi pikeun ngendalikeun biaya urang

moneycontrol-aplikasi-2

Ayeuna di Mac App Store aya aplikasi pikeun ngalacak biaya kami sareng seueur pangguna anu mendakan jinis aplikasi ieu saé pikeun ngatur kauangan pribadi. Dinten ayeuna sareng ngamangpaatkeun naon éta bébas pikeun waktos kawates (Kami henteu terang dugi iraha) kami bakal ningali anu ngalaksanakeun pancén ieu. Tangtosna, éta ngagaduhan watesan dina jumlah éntri, maksimal 20 per bulan, anu hartosna yén upami urang hoyong langkung seueur parobihan, urang kedah ngalangkungan kotak sareng mayar 12.99 euro pikeun miceun watesan ieu. moneycontrol-aplikasi

Nalika dimungkinkeun sareng pamekar ngamungkinkeun, kuring hoyong nguji aplikasi sateuacan mayar éta sareng mastikeun yén aranjeunna leres-leres anu kuring peryogikeun sareng kuring yakin yén sistem ieu anu ngagaduhan ieu sareng seueur aplikasi sanés dina gaya (Lite) nyaéta pangsaéna. Dina hal ieu, aplikasi gratis pikeun waktos terbatas sareng nalika promosi réngsé kami kudu ngaliwat Checkout enya atanapi enya pikeun nguji éta.

Éta mangrupikeun aplikasi MoneyControl sareng namina nunjukkeun éta mampu ngendalikeun sadaya nomer akuntansi kami di bumi sareng ngamungkinkeun urang nyimpen catetan sareng ngatur uang anu langkung saé sareng ngantunkeun kantong kami pikeun mésér, nyéwa, béngsin, murangkalih, perjalanan, sareng sajabana ...

moneycontrol-aplikasi-1

Ogé aplikasi ieu ngagaduhan vérsi pikeun idéal kami, iPhone atanapi iPad pikeun 0,89 euro sareng éta disingkronkeun sareng iCloud atanapi Dropbox pikeun nyingkronkeun data atanapi ngarobih éta, hal anu saé pisan nalika urang jauh ti Mac urang sareng urang ngadamel naon waé jinis mésér atanapi kontribusi kana rekening kami.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Inpormasi lengkep - Paket usum panas: 10 Aplikasi kanggo $ 49,99


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carmen Moreno cenahna

    Kuring parantos nganggo MoneyControl saprak Agustus 2013, mayar naon anu kuring nyungkeun pikeun tiasa ngalebetkeun sadaya data anu kuring peryogikeun sareng hasilna anu nyugemakeun, tapi ayeuna éta henteu ngijinkeun kuring aksés kana data 2013 kuring, janten éta ngagantung kuring. Kuring peryogi ngahubungi pikeun terang naha aranjeunna bakal teras motong éta iraha aranjeunna hoyong. Maka éta henteu patut! Aranjeunna kedahna ngingetkeun yén dina akhir taun aranjeunna motong aksés!
    Kumaha kuring tiasa kéngingkeun data 2013 abdi ??. Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi? Hatur nuhun!