Moshi ngajalankeun kabel pikeun ngeusi batre MacBook sareng alat USB-C anjeun

Apple milih USB-C pikeun anu munggaran dina MacBook 2015 na, langkung ti 3 taun ka pengker. Sanaos waktosna kalangkung Asesoris anu ngamangpaatkeun pinuh kakuatan USB-C jarang, sareng harga tetep luhur dibandingkeun sareng USB konvensional.

Moshi nembé nampilkeun aksésoris anyar anu berorientasi kana USB-C sareng diantarana urang parantos tiasa nyobian ieu Kabel muatan XNUMX méter sareng bérés sensasional sareng diwangun dina bahan tahan anu ngajamin ketahananana ku harga anu menarik pisan. Kami nyarioskeun kesan kami di handap.

Mangrupikeun kabel USB-C kana USB-C kalayan Power Delivery 3.0 anu bakal ngamungkinkeun urang ngeusi batre dugi ka 60W, janten urang tiasa ngagunakeunana pikeun ngeusian ulang MacBook urang tanpa aya masalah nganggo charger Apple resmi (atanapi anu sanés), ogé alat sanés anu cocog sareng jinis sambungan ieu. Didamel nganggo Kevlar Dupont sareng konektor aluminium anodized Urang tiasa ngalaksanakeun kabel kana panggunaan anu paling intens anu tiasa urang bayangkeun tanpa masalah, langkung awét tibatan kabel plastik Apple tradisional sareng ngadukung dugi ka langkung ti 10.000 siklus torsi. Jelas kuring henteu ngetéskeun tungtung ieu, tapi kuring tiasa nyatakeun yén rarasaan sadaya-toél nyaéta kabel anu tahan pisan sareng pabrik anu saé.

Hal anu penting pisan pikeun dipertimbangkeun ku kabel USB-C ieu nyaéta jinis protokol transmisi data. Ngan sapertos henteu sadayana USB-C ngadukung Pangiriman Daya, henteu sadayana USB-C nyaéta USB3.0 atanapi 3.1. Ieu kasus kabel Moshi ieu, anu ngadukung Pangiriman Daya sareng éta sababna ngamungkinkeun kami ngecas MacBook kami, tapi dina hal mindahkeun data tetep dina spésifikasi USB 2.0 kalayan kecepatan mindahkeun 480 Mbps. Mangrupikeun kabel idéal pikeun dianggo salaku kabel recharging sareng ngangkut kana ransel kami, kalebet bahkan velcro pikeun tetep dikoleksi kalayan saé, tapi pikeun mindahkeun data tiasa murag gumantung kana kagancangan anu urang butuhkeun. Dina pengertian ieu, éta sami sareng kabel resmi Apple, ogé USB 2.0, anu ngagaduhan harga langkung luhur.

Pendapat editor

Kabel USB-C Integra ieu ti Moshi cocog pikeun dijantenkeun alternatif pikeun kabel Apple resmi pikeun kinerja sareng harga. Diwangun ku bahan anu tahan ultra, daya tahan mangrupikeun hal anu dijamin sareng ngadukung seueur dugi ka 60W anjeun tiasa ngeusian ulang MacBook, Nintendo Switch atanapi smartphone sareng tablet anjeun kalayan konektor jinis ieu tanpa masalah. Hiji-hijina titik négatipna nyaéta USB 2.0, janten anjeun moal tiasa ngamangpaatkeun sadaya manpaat anu ditawarkeun jenis port ieu dina Apple MacBooks. Sayogi di toko Moshi resmi di link ieu pikeun € 19,95 kalayan pengiriman barang gratis pikeun order langkung ti € 60, éta langkung mirah tibatan kabel resmi Apple, ogé didamel ku bahan anu langkung konvensional.

Moshi USB-C Integra
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
19,95
  • 80%

  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Bahan ultra-tahan (Kevlar sareng Aluminium)
  • Pangiriman Daya 3.0 dugi ka 60W
  • Desain rapi pisan kalayan panutupanana velcro
  • Panjangna 1 méter

Kontra

  • Laju mindahkeun 2.0 USB

Galeri Gambar


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.