Museum Apple di Polandia siap dibuka sateuacan akhir taun

Museum Apple

Kumpulan Apple di tingkat musium nyebar di sakumna dunya sareng dina hal ieu salah sahiji musium ieu didaptarkeun pikeun perusahaan Cupertino bakal siap muka salajengna usum gugur ieu. Dina hal ieu, éta musium anu aya di Polandia sareng ngagaduhan 1.500 produk anu aya hubunganana sareng Apple, pamekaran sareng sajarah na.

Dina hal ieu perusahaan anu aya di tukangeun musium anu spektakuler ieu nyaéta Japko sareng Krzysztof Grochowski, Pupuhu Déwan Direksi, ngajelaskeun yén aranjeunna leres-leres hoyong nunjukkeun koleksi anu hébat ka sakumna dunya sareng ngahontal jumlah maksimum pangguna.

Sadaya produk anu aya hubunganana sareng teguh Cupertino

Ieu tiasa janten salah sahiji kumpulan panggedéna di dunya sareng éta ditampilkeun ti mimiti komputer Apple dugi ka iPhone anu paling anyar, ngalangkungan sistem operasi anu sanés sareng anu sanésna. Dina hal ieu, salah sahiji komputer ikon anu biasana urang tingali dina lelang ayeuna ditambihan, hiji Apple anu kuring ditandatanganan ku pendiri Apple sorangan Steve Wozniak.

Sadaya produk disusun dina urutan kronologis janten pasti aya pangalaman visual anu luar biasa pikeun anu datang. Salaku tambahan, tempat éta leres-leres ageung sahingga ngamungkinkeun para tamu ngaraosan alat-alatna sacara tenang. malah ngamungkinkeun interaksi di sawatara diantarana, janten anjeun tiasa ngagunakeunana sareng ningali kumaha leresna jalan.

Di koridor sareng sapanjang musium, pengunjung didorong pikeun ningali hiji produk atanapi produk anu sanés, naha éta langkung ti ngan ukur pameran. The Museum Apple Polandia Éta bakal ayana di komplek Pabrik Norblin di Warsawa sareng dijadwalkeun muka usum gugur ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.