Angkat bar pikeun Kaca sareng kumpulan témplat ieu anu ayeuna dijual

Angkat bar pikeun Kaca sareng kumpulan témplat ieu anu ayeuna dijual

Jigana urang sadayana bakal satuju nyatakeun éta eusi anu saleresna pentingna, éta ogé leres éta rarancang, kaaslianana, inovasi na kreativitas, sarengs naon anu narik anjeun. Éta sababna buku gaduh sampul anu rapih, majalah kalebet poto sareng ilustrasi, atanapi komputer Mac kami ngamankeun detail anu pangleutikna, bahkan kotak anu eusina. Nya, hal anu sami kajadian sareng dokumén urang.

Nalika urang nyiapkeun laporan, tinjauan buku, kelas karya, sareng sajabana, urang tiasa ngawatesan diri pikeun nyerat kecap kontén na demi kecap, tanpa merhatoskeun formulir, font na, kalebet gambar anu netelakeun atanapi ngalengkepan konténna ... Atanapi urang tiasa milih desain anu unik, dipersonalisasi, pikaresepeun, inovatif, asli anu ngahudangkeun minat jalma anu niténanana. Ieu pisan anu tiasa anjeun hasilkeun Citakan pikeun Halamankumpulan lengkep témplat pikeun dokumén anjeun yén ayeuna anjeun tiasa gaduh ngan langkung ti hiji euro.

Citakan pikeun Halaman

Ieu sanés pertama kalina urang masihan anjeun tawaran jinis ieu pikeun Abdi ti mac janten, upami anjeun telat dina acara anu sanés, ieu mangrupikeun kasempetan énggal pikeun nyiptakeun dokumen Kaca anu asli sareng anu matak.

Angkat bar pikeun Kaca sareng kumpulan témplat ieu anu ayeuna dijual

«Citakan pikeun Halaman» mangrupikeun kumpulan anu lengkep kalebet langkung ti 2.800 témplat sahingga anjeun tiasa nyiptakeun sampul, brosur, spanduk, poster sareng seueur bahan sanésna dina rupa-rupa desain sareng gaya, ti mimiti anu elegan sareng minimalis, dugi ka warna-warni sareng fokus komersial.

Sadaya témplat ditawarkeun dina format A4 (210 x 297 mm) sareng US Letter (8½ x 11 inci) anu kawéntar, kecuali pikeun jinis dokumén khusus sapertos brosur. Salajengna, aranjeunna gampang pisan dianggo tiasa nempatkeun, mindahkeun atanapi ngahapus sadaya elemen anu kalebet dina unggal témplat, témpél / nyerat téks anjeun nyalira, ngagentos gambar anu disertakeun sareng gambar anjeun atanapi nambihan anu énggal, ngarobih font téks sareng seueur deui.

 

"Citakan pikeun Halaman" harga biasa 24,99 euro, tapi ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun ku diskon 96% ngan ukur € 1,09. Promosi ieu mangrupikeun tawaran minggu ka dua tina "Penjualan Mac App Store" janten efektif dugi énjing, Jumaah, 22 Séptémber tengah wengi. Entong ngantep dirina kabur! Sareng upami anjeun henteu tungtungna yakin, émut yén anjeun tiasa nyungkeun artos ngalangkungan iTunes sareng kéngingkeun artos anjeun.

Émut yén pikeun ngagunakeun "Citakan pikeun Kaca" anjeun kedah gaduh halaman paling anyar tina Halaman anu dipasang dina Mac anjeun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.