Naha émoticon henteu muncul dina iPhone?

emoticon iPhone

Upami anjeun nuju mikir Naha émotikon henteu muncul dina iPhone?, dina artikel ieu kami baris némbongkeun Anjeun duanana alesan jeung solusi pikeun tiap masalah.

Alesan utama naha maranéhna teu muncul Pranyata dina iPhone sabab kami parantos ngahapus keyboard emojis. Upami urang ngan ukur leungit sababaraha (pangénggalna), éta kusabab urang gaduh versi ios anu lami anu henteu kalebet dukungan pikeun anu énggal atanapi kusabab iPhone urang lami teuing.

Emojis jeung varian nu Apple ditarik kaluar tina leungeun baju na, Memojis, geus jadi cara nu paling umum pikeun nganyatakeun parasaan dina konservasi téks.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana ngaksés emoji langsung nganggo pintasan keyboard

Sanajan kitu, dina pamanggih kuring, aranjeunna masih gaduh jalan panjang pikeun tiasa nganyatakeun parasaan sareng sensasi anu sami sareng ngalangkungan GIF.

Naha émoticon henteu muncul dina iPhone?

Alesan kunaon emoticon henteu muncul dina iphone Urang tiasa ngagolongkeun aranjeunna kana 3:

Kami parantos ngaleungitkeun keyboard emoji

Upami anjeun henteu terang, tong noél. Sanajan nyebutkeun ieu, aya loba pamaké anu usaha kana setélan ios tanpa bener nyaho naon maranéhna maén.

Emojis dina ios sayogi ngalangkungan keyboard emoji. Lamun keyboard emoji teu dipasang, kami moal tiasa nyerat emojis dina aplikasi naon waé. Nanging, ieu henteu mangaruhan tampilan emojis dina aplikasi anu sanés.

Para pariksa lamun urang geus dipasang kibor tina emojis, kami bakal ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun anjeun di handap:

keyboard emoji iphone

  • Kami aksés ka setélan tina iPhone.
  • Teras, pencét dina umum.
  • Dina Umum, klik dina Keyboard > Teclados
  • Upami dina daptar kibor, hiji ngaranna Emoji teu ditémbongkeun, nyaeta urang teu boga eta dipasang.

Para masang keyboard emoji, urang bakal ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu:

  • Kami aksés ka setélan tina iPhone.
  • Teras, pencét dina umum.
  • Dina Umum, klik dina Keyboard > Teclados
  • Teras, pencét dina Tambihkeun keyboard anyar sarta kami néangan keyboard Emoji dina daptar ditémbongkeun.

Kami teu acan dipasang versi panganyarna tina ios

Kalawan unggal versi anyar ios, Apple ngawanohkeun runtuyan anyar emoticons. Émotikon ieu ngan sayogi pikeun dianggo sareng tampilan dina alat anu ngajalankeun vérsi éta atanapi langkung luhur.

Lamun nampa sagala emoticons na teu dipintonkeun dina alat Anjeun, Masalah anu kami mendakan nyaéta anjeun teu acan ngamutahirkeun alat anjeun ka versi panganyarna anu sayogi dina waktos éta.

Para update alat Anjeun ka versi panganyarna tina ios sayogi dina waktos éta, anjeun kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu:

  • Kami aksés ka setélan tina alat kami.
  • Teras, pencét dina umum > Pembaruan parangkat lunak.
  • Dina bagian ieu, alat bakal nembongkeun versi panganyarna sadia tina ios pikeun masang dina alat Anjeun.
  • Pencét kana Ngundeur sareng pasang bari alat urang keur ngecas tur boga leuwih ti 50% batré.

Alat urang geus kolot pisan

Teu dugi ka sékrési ios 5 éta Apple ngenalkeun dukungan pikeun emojis dina ios. Nepi ka ayeuna, teu aya cara pikeun ngagunakeun emoticon dina jaringan sosial atanapi aplikasi olahtalatah.

Upami iPhone, iPad, atanapi iPod touch anjeun teu ngamutahirkeun ka ios 5, anjeun teu boga pilihan pikeun ngagunakeun éta. Sanes nganggo aplikasi ti App Store (aranjeunna henteu cocog sareng vérsi ios anu lami sapertos kitu), atanapi nambihan keyboard Emojis anu diwanohkeun ku Apple nalika peluncuran ios 5, sabab henteu sayogi.

Kumaha cara nyerat emojis dina iPhone

keyboard emoji

Sapertos kibor pihak katilu, kibor iPhone henteu ningalikeun emojis anu sayogi sacara standar. Urang kedah aksés mode emoji, ka kibor emoji ku ngaklik emoji anu aya di belah kénca juru handap.

keyboard emoji

Ikon emojis bakal ditingalikeun salami urang ngan ukur gaduh dua kibor dipasang: hiji kanggo basa urang sareng hiji kanggo emojis. Lamun urang geus dipasang keyboard katilu, ikon emoji bakal dipintonkeun di sisi katuhu keyboard anu masihan aksés ka nomer.

Kumaha miceun keyboard dina ios

Cabut keyboard iPhone

  • Kami aksés ka setélan tina iPhone.
  • Teras, pencét dina umum.
  • Dina Umum, klik dina Keyboard > Teclados
  • Teras geser kibor ka kénca anu urang hoyong pupus teras klik Pupus.
  • Kami ogé tiasa pencét dina Édit teras klik tombol - anu dipidangkeun di kénca kibor anu urang hoyong pupus.

Kumaha ngagentos kecap ku emojis

alat ios ngidinan urang ngagabungkeun keyboard tradisional jeung emojis pikeun ngirim pesen dimana sababaraha kecap diganti ku emojis, méré tampilan hieroglyphic pisan keuna ku nu urang bisa boga seuri jeung babaturan urang ogé trolling aranjeunna.

Upami anjeun hoyong ngaganti kecap ku emojis dina iPhone Anjeun, iPad atanapi iPod touch, Kuring ngajak anjeun neruskeun maca.

ngaganti kecap ku emojis

  • Mimiti, urang kedah Tulis téks anu urang hoyong bagikeun.
  • Teras, urang kedah pindah ka keyboard emoji.
  • Sacara otomatis, ios bakal nganalisis sadaya kecap dina téks sareng bakal nunjukkeun urang dina jeruk kecap anu gaduh emoji anu cocog.
  • Ku ngaklik kecap-kecap dina warna oranyeu, urang bakal otomatis ngaganti kecap ku emoji anu cocog.
  • Upami kecapna gaduh langkung ti hiji emoji, ngaklik kecapna bakal ditingalikeun kabéh emojis sadia pikeun kecap éta sareng dimana urang kedah milih anu paling urang resep.

Kumaha ngetik emojis dina Mac

ngagunakeun emoji dina mac

Emoji henteu éksklusif pikeun alat sélulér. Nalika sababaraha taun ka pengker, Microsoft sareng Apple parantos sadar yén aranjeunna ogé kedah hadir dina sistem operasi desktop.

Jumlah aplikasi sélulér anu gaduh versi anu cocog pikeun sistem operasi desktop ningkat sareng ngabatesan kamungkinan interaksi nalika nambihan réaksi. teu asup akal.

Upami anjeun hoyong nganggo emojis anu sami anu sayogi dina ios dina Mac, anjeun kedah nganggo potong kompas Kontrol + Komando + Spasi bar.

Mencét kombinasi konci ieu bakal ditingalikeun jandela leutik, kalayan ukuran anu sami sareng layar iPhone, dimana anjeun tiasa mendakan, diurutkeun dumasar kana kategori, emojis anu tiasa kami anggo gumantung kana versi macOS dipasang.

Upami urang teu gaduh versi macOS panganyarna anu sayogi di pasar, ulah ngaharepkeun bisa ngarasakeun emojis sarua sadia on iPhone Anjeun, salami anjeun gaduh versi panganyarna tina ios sadia dina waktos éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.