Naha pantes mésér MacBook Air di 2018?

MacBook-Air-2018 Nalika anjeun ngagaduhan Mac sareng anjeun ngémutan ngaropea éta, patarosan anu abadi timbul ngeunaan anu Mac bakal langkung pas pikeun kabutuhan kuring. Sacara prinsip, kisaran Mac dibagi antara desktop atanapi laptop sareng upami anjeun milih kagunaan laptop, dina garis kahiji urang gaduh MacBook Pro sareng MacBook, tapi Naha MacBook Air masih pikaresepeun?

Tangtosna leres. Macs "sepuh" séhat pisan. Dinten ayeuna aranjeunna leres-leres valid pikeun sajumlah ageung fungsi. Leres aranjeunna henteu gaduh layar pangsaéna dina pasaran, tapi aranjeunna gaduh seueur kaunggulan. 

Ogé, sababaraha konsumén Apple tungtungna milih pikeun modél anu diuji sacara lengkep vs. mésér modél MacBook sareng MacBook Pro ayeuna Éta ngagaduhan keyboard kukupu kontroversial. Ninggali layar, anu sanés rétina sareng desain anu pikeun sabagian tiasa rada ketinggalan jaman, khususna dina layar, sésana sadayana kaunggulan.

MacBook Air Ukuranana mirip sareng MacBook, tapi éta sagampil serbaguna tibatan anu terakhir. Salaku tambahan, dina elemen séjén éta ngéléhkeun. Hiji conto nyaéta umur batre, anu ngaleuwihan komputer ayeuna, bahkan MacBook Pro, anu sakedik ageung gaduh batréna langkung seueur, kusabab kinerja anu langkung luhur anu diperyogikeun. Batré MacBook tahan 12 jam. 

Titik anu kuat ogé ayeuna nyaéta kagunaan sareng jinis palabuhan. Sedengkeun komputer ayeuna gaduh USB-C, dina hal ieu urang gaduh palabuhan USB-A sareng maca kartu SD. Sedengkeun pikeun harga, kabaruan dibayar. MacBook gaduh biaya € 1500 sareng MacBook Air tiasa dipendakan dinten-dinten ayeuna dijualna langkung ti € 900. Sugan ku alesan ieu, nalika urang angkat ka perpustakaan atanapi bandara, urang ningali seueur MacBook Airs. Salajengna, Éta mesin anu sampurna pikeun pangguna anu badé ngamimitian di dunya Apple sareng henteu ngagaduhan alesan mésér komputer anu mahal upami aranjeunna henteu ngamangpaatkeun éta engké.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.