Nanoleaf Wangun Mini Trinagles, Lampu Smart Compatible HomeKit

Homekit Nanoleaf Mini Triangles

Salah sahiji asesoris anu paling seueur dianggo sareng HomeKit atanapi anu pangguna ngamimitian di dunya otomatisasi bumi ieu nyaéta lampu. Tapi di pasar ayeuna aya rupa-rupa lampu pinter anu cocog sareng HomeKit sareng dinten ieu kami parantos tiasa nyobian nanoleaf Mini Triangles, lampu pinter anu salian ti éta lampu nyalira nawiskeun kamungkinan nyiptakeun lingkungan anu spektakuler sareng cahayana calakan anu "jogét" ku musik.

Tapi hayu urang angkat ku bagian-bagian sareng éta Nanoleaf sanés perusahaan anu nembé sumping di pasar jauh ti éta, perusahaan ieu gaduh pangalaman taun di sektor éta sareng lampu-lampuna anu cocog sareng Apple HomeKit, Alexa atanapi Google Assistant, aranjeunna ngadamel kabisat penting di pasar. Kucara kieu aranjeunna parantos ngagaduhan katalog anu modél lampu disebut Bentuk sareng urang tiasa mendakan salian ti Mini Triangles énggal, anu mangrupakeun lampu leutik dina bentuk segitiga, modél lampu sanés anu bentukna héksagonal, kalayan bentukna pasagi sareng kombinasi duanana.

Kéngingkeun paket starter Nanoleaf anjeun segitiga anu langkung ageung di dieu

Nanoleaf Wangun Mini Trinagles

Triangles Mini Nanoleaf

Kami parantos tiasa nyobian lampu anu disebat Nanoleaf Shapes Mini Trinagles, starter kit. Dina kit ieu kami mendakan sadayana anu anjeun peryogikeun supados lampu tiasa dianggo sareng aplikasi HomeKit kami tapi kami ogé tiasa nambihan segitiga Nanoleaf anu sanés atanapi héksagon ngagabungkeun aranjeunna nyiptakeun panel lampu kalayan bentuk anu spektakuler.

Teras pas urang gambarna diciptakeun (anu bahkan gaduh aplikasi VR pikeun ditingali sateuacan ditempelkeun) urang tiasa ngonpigurasikeunana pikeun ngahurungkeun sora musik anu urang ngupingkeun, pilem anu urang nonton, urang tiasa ngadamel kombinasi lampu nyalira. ngabédakeun panél, urang tiasa ngetok pikeun sacara manual ngahurungkeun sareng bahkan nyiptakeun kombinasi warna sareng bentuk anu béda gumantung kana karesep urang.

dina Halaman wéb Nanoleaf anjeun bakal ngarugikeun sadaya katalog produk anu sayogi sareng henteu diragukeun anjeun bakal tiasa milih lampu anu paling cocog sareng gaya anjeun, panel anu bercahya sareng pilihan konfigurasi anu aranjeunna nawiskeun saleresna teu aya tungtungna.

Naon anu ditambihan dina kotak

Eusi kotak Nanoleaf Mini Triangles

Nalika urang mésér kit starter, éta kalebet sadayana anu diperyogikeun pikeun tiasa nganggo panél dimana waé. Dina kotak Nanoleaf Shapes Mini Trinagles kami mendakan 5 panel lampu, konéksi pikeun panel, trafo kalayan konektorna sareng batang listrik.

Éta lengkep pisan bahkan sababaraha desain anu digambar ditambihkeun supados pangguna tiasa milih anu hiji sareng tiasa ngadamel deui. Bisi naon waé, kami parantos nyaritakeun yén ku kit mimiti kami teu aya gunana, nyaéta, sakali anjeun dipasang, anjeun yakin yén anjeun bakal hoyong gaduh deui sareng pikeun ieu aranjeunna ngagaduhan ekstensi (Expansion Pack) dimana aranjeunna ngan ukur ngical panél tanpa hal séjén. Kami parantos gaduh catu daya sareng sésana sahingga urang tiasa ngalegaan nalika urang hoyong sareng panel anu dipikahoyong.

Sababaraha panél ékspansi Nanoleaf

Kumaha carana masang Nanoleaf Mini Trinagles

Kotak Triangles Mini Nanoleaf

Éta sigana langkung rumit tibatan aslina. Panél ngagaduhan alur dina tonggong dimana sambelna dipasang sareng ngan saukur ku mencét sakedik aranjeunna tiasa pas. Kucara kieu Hal kahiji anu urang kedah lakukeun nyaéta nyambungkeun kabel listrik kana panel, pasang stiker kana tembok sareng tambihan sambungan anu sanés pikeun nyambungkeun segitiga anu sanés.

Upami urang ngalakukeun kasalahan urang tiasa ngaleupaskeun segitiga tanpa masalah saprak éta stiker moal nyandak cet tina témbok (sahenteuna pikeun kuring) sareng anjeun tiasa ngarobih atanapi nambihan naon waé anu anjeun pikahoyong, tapi penting pikeun nuturkeun léngkah pikeun nyingkahan masalah.

Sakali heula ditempatkeun urang kedah sambungkeun kana listrik teras pencét kana panel éta nyalira salami 30 detik. Ieu ngareset sareng kedah dilakukeun numutkeun pitunjuk pabrikan. Panel bakal hurung sareng urang tiasa neraskeun instalasi.

Ayeuna sareng teraskeun sareng koneksi, anu kedah urang lakukeun nyaéta csambungkeun konektor sanésna kana segitiga énggal, tempatkeun stiker di tengah teras pencét pikeun nyambungkeunana anu tadi. Éta saderhana pikeun nyambungkeun panél ieu saling pikeun nyiptakeun bentuk pilihan anjeun.

Deui urang kedah nyarios yén kami pondok 5 panél sareng dina hal ieu aranjeunna ogé rada alit janten urang kedah gaduh kamungkinan mekarna majelis ieu di pikahareupeun. Kusabab kitu, nalika manteng urang sadar yén upami éta nempel dina témbok tiasa waé potongan buleud bakal kaluar ti tengah panel, ieu ngamungkinkeun urang pangaluyuan sanés dina waktos payun sareng langkung seueur panél sareng paningkatan dina pamasangan.

Aplikasi pikeun konfigurasi anjeun

Aplikasi Nanoleaf henteu sapertos aplikasi lampu anu sanés, éta mangrupikeun aplikasi anu lengkep sareng gampang diatur. Dina hal ieu anjeun peryogi iPhone atanapi iPad pikeun ngagunakeun éta Sareng éta nyaéta dina Mac ayeuna teu aya aplikasi janten urang kedah nganggo iPhone atanapi iPad pikeun éta. Anjeun tiasa ngaunduh link ieu.

Aplikasi tuntas gratis sareng mimiti sadayana urang kedah ngadaptar upami kami henteu gaduh akun. Éta mangrupikeun sababaraha léngkah saderhana anu nyababkeun urang kana konpirmasi email, nganggo akun Apple, Google atanapi Facebook.

Sakali akun na didamel, urang tiasa masihan aksés ka aplikasi kana aplikasi Bumi urang sareng ku cara ieu sadaya aksésoris lampu anu urang sambungkeun bakal némbongan. Nalika urang ngeklik Nanoleaf kami kami tiasa nambihan konfigurasi dasar, nyaéta masihan warna anu kami inginkan ku cara anu seragam, ngarobih suhuna sareng seueur deui.

Anu saé tina ieu nyaéta kami tiasa nambihan kombinasi warna, diédit numutkeun gaya musik, nambihan atanapi ngaleungitkeun kacaangan, jst. Kemungkinan sareng kombinasi pencahayaan sareng aplikasi henteu aya tungtungna sareng urang tiasa ngarobih panél anu dipikahoyong.

Kéngingkeun paket starter Nanoleaf anjeun segitiga anu langkung ageung di dieu

Pendapat editor

Nanoleaf Wangun Mini Triangles
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
99,99
  • 100%

  • Kualitas cahaya
    Penerbit: 95%
  • Bérés
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Naros

  • Kualitas bahan
  • Basajan pikeun masang sareng ngonpigurasikeun
  • Jumlah badag tina kombinasi mungkin
  • Kualitas harga anu disaluyukeun

Kontra

  • Adaptor listrik rada ageung
  • Kami langka 5 panél

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.