Naon anu kedah dilakukeun upami anjeun henteu ningali file ti iCloud Drive

icloud-drive

Saatos seueur panalitian ngeunaan jaringan kuring parantos dugi ka pangguna Apple anu solusikeun aya masalah anu kuring tampilkeun sareng tampilan dokumén anu tangtu dina jero iCloud Girang. Masalah anu bade urang atos dinten ayeuna nembongan upami anjeun nganggo iCloud Drive dina Mac anjeun sareng ngadamel polder di dinya tina Finder.

Naon waé pangguna Mac anu parantos mutuskeun nomeran dokumén anjeun dina iCloud Drive naon anu anjeun bakal laksanakeun nyaéta salin file sareng folder teras témpél kana iCloud Drive. Upami anjeun ogé parantos ngalaksanakeun éta, masalah anu bakal kami bahas pasti aya dina anjeun.

Nalika pangguna PC atanapi Mac ngahasilkeun file dina komputerna, hal anu paling normal nyaéta upami diatur sacara moderat, aranjeunna ngadamel folder sareng file subfolders. Ayeuna, upami anjeun parantos mutuskeun pikeun milarian sadaya file anjeun dina iCloud Drive, anjeun kedah ngalakukeun panyusunan folder sateuacan dilakukeun kumargi, kanggo ayeuna, sistem iCloud Drive ngan ukur ngamungkinkeun alat ios maca hungkul hiji tingkat polder.

icloud-drive-windows-mac-yosemite-0

Éta sababna upami dina folder kami gaduh folder anu sanés sareng di jerona Halaman, Nomer atanapi file Keynote, file dina folder internal éta moal katingali ku cara naon waé. Anjeun kedah nyabut file kana folder utama pikeun ditempatkeun ku sistem ios.

Sakumaha kami parantos nunjukkeun, anjeun ngan ukur bakal ngalaman masalah ieu upami anjeun mindahkeun hierarki folder ti Finder kana iCloud Drive kumargi upami anjeun ngasupkeun alat ios sareng anjeun nyobian ngadamel folder di jero anu sanés, sistem anu sami henteu ngijinkeun anjeun. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   AmstradUser cenahna

    Sareng éta iCloud Drive masih héjo, éta henteu ngagaduhan seueur pilihan dasar tina DropBox (conto karya anu saé), salian ti henteu tiasa ngaaksés file langsung tina ios (sanaos kalayan vérsi énggal anu aya upami éta bakal tiasa). Bagikeun folder leungit. Éta mangrupikeun jasa panyimpenan awan anu kawates pisan, mudah-mudahan bakal ningkat dina pembaruan salajengna.

  2.   Alejandro cenahna

    Nuhun, sapertos biasa pikeun kontribusi anjeun!
    Abdi gaduh masalah anu sami ieu sareng henteu ngartos kunaon?! Dugi ka ayeuna, tangtosna.
    Antosan teras, hatur nuhun pisan!

  3.   eureun cenahna

    Hayu urang tingali naha éta kajantenan batur. iCloud ngawartosan kuring yén kuring henteu ngagaduhan ruang, yén kuring tiasa mésér langkung seueur, tapi upami kuring aksés map file dina iPhone kuring henteu nunjukkeun naon-naon, kecuali map kosong "Dokumén ku readdle

  4.   zoroaster cenahna

    Kuring gaduh versi Apple i pad 10.3.4 anu dipasihan ku urang Kanada sareng upami ikon i cloud drive nembongan sacara otomatis iraha kuring ngaktipkeun id Apple tapi dina milikna, anu mangrupikeun Apple abdi tiasa rada ipis ... henteu némbongan drive cloud na sabab éta bakal! …… ..

  5.   Ariela cenahna

    Kuring nempatkeun folder dokumén kuring dina iCloud, sareng ayeuna kuring henteu tiasa ningali salah sahiji file abdi, ayeuna kuring ngartos berkat penjelasan anjeun, tapi kuring henteu terang kumaha cara milarian file kuring. Punten bantosan