Naon anu kedah dilakukeun upami beurit liren jalan

mouse-not-working-0

Dina kaseueuran kasus éta aksésori saeutik anu mindahkeun kursor dina layar tiasa janten penting dina padamelan sadidinten sapertos kitu sapertos nyalin file, mindahkeun éta atanapi ngan ukur muka jandéla, sadayana dina waktos anu sesingkatna. Tapi kumaha upami kursor ujug-ujug beku atanapi ngaleungit langsung tina layar.

Normalna nalika ieu kajadian urang mindahkeun beurit gancang-gancang mindahkeun kursor dina layar atanapi urang biasana mindahkeun éta ka salah sahiji juru pikeun milari éta dina titik anu tetep, sanaos sabalikna aya konflik ieu moal ngabantosan.

Titik mimiti anu dipariksa tangtosna hardware beurit éta nyalira, mariksa naha sambunganana salah sareng nyobian nyobian anu sanés (upami urang ngagaduhan hiji waktos) langkung saé nyambungkeunna via USB pikeun ngaluarkeun kagagalan dina sambungan nirkabel. Ngaleungit beurit ogé tiasa disumputkeun ku kursor nyalira kusabab aplikasi, nyaéta, upami urang ningali pidéo dina layar pinuh kamungkinan program-program tangtu nyumputkeun kursor sareng éta moal kapok nalika dipindahkeun , pikeun ieu éta bakal cekap mencét CMD + Tab pikeun ngalih ka aplikasi anu sanés sareng cobian "cageur" ​​deui.

Upami ieu masih henteu jalan atanapi kursor tetep némbongan sareng ngaleungit dumadakan, maka urang tiasa nganggo gabungan CMD + Q sareng nalika éta naroskeun ka kami upami kami hoyong nutup program, kami bakal ngalakukeun, sabab éta mungkin yén éta ngaganggu kalakuan anu sami dina beurit.

Tungtungna, salaku ukuran anu langkung "drastis", urang tiasa diteken Kontrol tambah tombol kakuatan teras palang rohangan pikeun milih pikeun ngabalikan komputer sareng uji upami aya kagagalan sistem dina waktos éta.

Inpormasi lengkep - Tembongkeun file barang-barang anu anyar-anyarna bari henteu dibuka


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ceremé cenahna

    Kuring gaduh masalah yén dina sababaraha kaulinan kuring henteu tiasa mindahkeun naon-naon dina keyboard kusabab éta henteu jalan dina gim

  2.   Jose Miguel Secadas cenahna

    Magic Mouse pointer henteu ngalih tapi upami éta nyambung kalayan Bluetooth, éta masalahna, kuring gaduh 4 mac sareng pointer tiasa dianggo kalayan henteu.

  3.   Jose Miguel Secadas cenahna

    Mustahil pikeun kuring pikeun ngadamel beurit sulap apel tiasa dianggo pikeun kuring, panunjukna henteu ngalih, éta henteu ngalih ngalangkungan layar, kuring kajebak kusabab kuring leres-leres meryogikeunana sareng kuring bakal ngahargaan lamun aya anu tiasa nulungan kuring.
    Hatur nuhun pisan:
    Tulus:
    Jose Miguel Secadas

  4.   Rodrigo Amaya cenahna

    José Miguel Secadas Kuring gaduh masalah anu sami sareng mouse sulap kuring, kumaha anjeun ngungkulanana, upami anjeun tiasa tangtosna, hatur nuhun

    1.    Jose Miguel garing cenahna

      Kuring teu boga pilihan tapi miceun kana tempat sampah, sanaos kuring sorangan, milari bantosan sareng henteu ngéléhkeun éta sareng éta kumaha anu kuciwa pikeun tim ieu anu diarepkeun pisan.
      Tulus:
      Jose Miguel garing

  5.   SAUL SANTAN cenahna

    Abdi gaduh masalah sareng gunung kusabab éta beku tina ngéléhkeun sareng kuring kedah ngamimitian sistem unggal waktos sareng anu ngémutan kuring kusabab éta tiasa dirusak. Dina kanyataan kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun sabab kuring terang saeutik ngeunaan meteran sareng parangkat.

  6.   Edward Bayo cenahna

    MOUSE anu kuring anggo nyaéta kabel sareng ti samentawis kuring mimiti super sénsitip dugi ka tutul, éta ngahasilkeun réaksi dina layar pikeun mariksa jandela dibuka sareng balikkeunana ka ukuranana aslina. KUMAHA LINGKU MOAL GAMPANG SAKULANG TI TULIS, TULUYU 3 TAUN, KANGGO KANGGO DITUNGGUH, SING GAMPANG GUNUNG DI LENGKAP LEMBUT JEUNG SABANG-SANGSA BERSIH bersih, unggal gunung kuring bersihkeun sacara éksternal unggal bulan, tapi dina jero kuring TEU BISA, Kusabab kuring TEU NYAHO CARA NGABUKA, KUMAHA BERSIHAN DENGAN DEMI ATAWA PEMBERSIH MINI VACUUM, PIKEUN APLIKASI éléktronik. Naha anjeun tiasa ngabantosan kuring atanapi mamatahan naon anu paling disarankeun, upami matak jauh, marios atanapi mésér anu énggal? HATUR NUHUN, TI COSTA RICA.

  7.   Tony Velez cenahna

    mause mah klik teh gancang pisan atanapi kadang teu jalan naon anu kapengker bantosan

  8.   Sofia cenahna

    Masalahna mah kursor henteu ngalih ngalangkungan mouse ajaib kuring, kuring kedah langsung ngalakukeun tina laptop. Tapi anu pikaseurieun nyaéta yén sadaya fungsi séjén tina mouse beurit dianggo tanpa masalah.

    Kuring parantos mariksa konfigurasi tina preferensi sistem komputer kuring, sareng sadayana sigana moal kunanaon, batré, konéktipitas, fungsionalitas, sareng sajabana ... Kuring henteu tiasa mindahkeun kursor atanapi nempatkeun diri kana hal, ku alatan éta, mouse magic. Naon éta bakal?

  9.   Kike Cardenas cenahna

    Mouse kuring TEU "ngalakukeun nanaon" ... Kuring ngahurungkeun komputer kuring sareng éta TEU ngadeteksi, kuring mariksa mouse sareng éta HENTEU, kuring ngagentos batréna sareng éta masih henteu ngahurungkeun "éta tos maot". .. Naon anu kedah dilakukeun, dina kasus ieu ??

  10.   ROLAND CABRERA cenahna

    Masalah kuring nyaéta mouse USB. Hal anu sami kajadian, kadang-kadang nempel atanapi ngan ngaleungit teras teras damel. Ieu henteu kajantenan sateuacanna, dina aplikasi anu sami, janten teu aya hubunganana sareng aplikasi éta. Éta sanés masalah beurit ogé kusabab upami kuring nyambungkeun mouse USB naon waé, hal anu sami kajadian. Anu pikaseurieun nyaéta ku mouse Bluetooth henteu kajadian, éta tiasa dianggo tanpa masalah, tapi kumargi nganggo Razer naga kalayan 18 kancing, éta henteu ngabantosan kuring nganggo Bluetooth.