Naon anu kedah dilakukeun upami Mac anjeun henteu mikawanoh hard drive luar

USB MacBook

Naha anjeun nyambungkeun drive panyimpenan éksternal ka Mac sareng éta henteu terangeunana? Mungkin waé ku sababaraha solusi anu kami pasihkeun, masalah bakal ngaleungit. Ayeuna, ogé mungkin pisan yén henteu aya diantara aranjeunna anu damel sareng anjeun leres-leres gaduh masalah sareng palabuhan ékspansi komputer atanapi média panyimpenan na rusak. Urang bakal nyobian masihan anjeun sababaraha solusi; sababaraha diantarana saderhana pisan, tapi aya kasempetan anu paling jelas nyaéta hal munggaran anu urang piceun. Upami anjeun nyambungkeun hard drive atanapi mémori USB kana Mac anjeun sareng teu aya anu kajadian, solusina tiasa sapertos kieu.

Kabel USB henteu jalan leres

Salah sahiji léngkah munggaran anu kedah anjeun parios nyaéta upami aya unsur fisik anu lepat dina léngkahna. Éta sigana konyol, tapi dina sababaraha waktos - utamina nalika urang ningali muatan batré - kabel anu urang cobian tuang sareng maca data henteu jalan. Jadina, cobian sambungkeun hard drive ieu kana komputer anu sanés sareng béréskeun yén kabel USB nyaéta unsur anu gagal. Kami ngartos yén upami éta mémori USB, léngkah ieu kedah diloloskeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
Pilihan pikeun mindahkeun poto tina alat Android kana Mac

Anjeun teu ngagaduhan tampilan drive luar dina Finder diaktipkeun

bar item Panimu

Anjeun nyambungkeun hard drive éksternal atanapi mémori USB sareng parios yén éta ngagaduhan énergi kusabab indikator LED tiasa dianggo. Sateuacan neraskeun sareng léngkah salajengna, langkung saé pikeun mastikeun yén Mac leres-leres mikawanoh alatna. Janten pikeun ieu urang angkat ka «Finder», urang angkat ka menu bar sareng urang resep kana pilihan «Go». Teras we cirian pilihan «Buka folder ...» sareng Dina kotak dialog anu muncul urang kedah nyerat ieu:

/ Jilid /

Upami mulih hasil na hard drive éksternal atanapi mémori USB urang nembongan dina layar, alesan anjeun henteu ningali aranjeunna dina layar nyaéta anu urang carioskeun di handap.

Alesan sanés naha teu mungkin pikeun anjeun ningali naon waé tina unsur panyimpenan éksternal dina Mac nyaéta anjeun henteu ngagaduhan pilihan anu leres dina sistem anjeun. Naon anu urang hartosna ku ieu? Nya naon aktivasina saderhana dina preferensi Finder sareng voila.

Airplay Mac OS X sareng Samsung TV
Tulisan anu aya hubunganana:
Layar Mac Eunteung kana TV Smart

Barang katingali dina desktop Mac

Nyaéta, pencét dina "Finder" dina Dock. Ayeuna angkat ka bilah menu teras pencét deui dina "Finder" teras dina "Preferensi". Anjeun bakal ningali yén aya tab anu béda pikeun nyeureud. Nya, didieu éta bakal gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong salaku hasil akhir. Upami anjeun hoyong sambungkeun alat panyimpenan éksternal anjeun pikeun ditayangkeun dina desktop, buka «Umum» teras pilih elemen anu anjeun pikahoyong.

Di sisi anu sanésna, upami anjeun hoyong némbongan dina sidebar Finder, pilih pilihan «Sidebar» sareng tandaan pilihan anu anjeun hoyong nunjukkeun dina bagian «Alat».

Reset Control System Management (SMC)

MacBook Pro kabuka

Tungtungna, upami teu aya larutan di luhur anu ngalayanan anjeun, panginten janten waktosna ngareset Controllers manajemén sistem, ogé katelah SMC. Kalayan léngkah ieu tiasa pisan urang nyandak Mac urang dianggo deui dina kaayaan. Sanaos dina halaman dukungan Apple anjeun gaduh sadayana léngkah gumantung kana jinis pakakas anu anjeun anggo, ti Soy de Mas kami majukeun aranjeunna di handap:

Laptop MacBook (MacBook Air, MacBook, MacBook Pro) tanpa batréna tiasa dicabut:

  • Pilih menu Apple> Pareuman
  • Saatos Mac anjeun pareum, pencét tombol Shift-Control-Option di sisi kénca keyboard terpadu, sareng dina waktos anu sami pencét tombol power. Tahan kenop ieu sareng tombol kakuatan salami 10 detik
  • Leupaskeun konci na
  • Pencet tombol daya deui pikeun ngahurungkeun Mac

Desktop sapertos iMac, Mac Mini, Mac Pro:

  • Pilih menu Apple> Pareuman
  • Saatos Mac anjeun pareuman, cabut kabel listrikna
  • Antosan 15 detik
  • Sambungkeun deui kabel listrikna
  • Antosan lima detik, teras pencét deui tombol daya pikeun ngamimitian Mac anjeun

iMac Pro (léngkah anu béda pikeun iMac konvensional):

  • Pilih menu Apple> Pareuman
  • Saatos iMac Pro pareum, pencét sareng tahan tombol kakuatan salami dalapan detik
  • Leupaskeun tombol kakuatan sareng antosan sababaraha detik
  • Pencet tombol daya deui pikeun ngahurungkeun Mac Pro

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hector cenahna

    Halo, kuring ngformat hard disk tina windows 7 sareng MACDRIVE 9 Pro, tapi nalika kuring nempatkeun kana Imac G5 (OS X Tiger anu lami teuing) sareng ngajalankeun disk instalasi sigana bakal tiasa dianggo, tapi saatos waktos bunderan di tengah layar kalayan garis silang. Naha hard drive diformat salah? atanapi naon anu leungit?
    hatur nuhun parantos ngajawab…

  2.   euweuh breton cenahna

    halo Abdi gaduh patarosan Kuring anyar pikeun mac pro atanapi apel ieu sareng patarosan kuring nyaéta; Kuring gaduh mac pro 2015 sareng abdi hoyong nganggo pikeun dj sareng masalahna nyaéta kuring gaduh usb disk éksternal sareng nalika kuring nyambungkeun sareng nempatkeunana, kuring henteu nampi pidéo lagu na, teu aya anu sanés deui kaluar tina audio sareng teu aya pidéo, mugia anjeun ngartos kuring hatur nuhun

  3.   Jaime cenahna

    Halo éta parantos mangpaat pikeun kuring, kuring ngagaduhan masalah sareng USB anu henteu tiasa dianggo sareng panginten éta USB dugi ka kuring maca tulisan ieu, hatur nuhun pisan! Kuring ogé mendakan program di luar sana anu mangpaat pisan pikeun kuring pikeun ngaleungitkeun virus sareng hal-hal anu ngaganggu anu kaluar tina waktos ka waktos, adwcleaner anu dingaranan.

  4.   Carlos Rigel cenahna

    Halo, kuring konsultasi ka anjeun. Mac kuring ngagaduhan masalah sistem sareng kuring ngagaduhan disk asli diganti ku disk padet anu sanés. Masalahna nyaéta kuring henteu tiasa ngaksés disk anu lami, janten, sanés inpormasi anu aya. Anjeunna henteu dipasang atanapi daptar éta… naon anu kuring tiasa laksanakeun?

  5.   katérina cenahna

    Halo, masalah kuring nyaéta yén kuring gaduh hard drive portabel elemen WD anu tiasa dianggo saé dina mac book pro kuring tapi ti hiji waktos ka anu sanés lirén muncul dina komputer, aya sambungan sareng lampu anu dipingpin tiasa dianggo, kuring nyobian éta dina komputer. Mac heubeul tur éta digawé sampurna, tapi dina Mac OS Sierra tinggi teu dianggo pisan, geus diusahakeun sagala léngkah di luhur. :/