Netflix tiasa diintegrasikeun kana Apple TV generasi kaopat

Saatos mangtaun-taun ngantosan, platform streaming kontén video Amérika Serikat tara kaunggulan dugi ka Spanyol ti panangan Vodafone dina pakét televisi kabel na. Harga anu dimiliki jasa numutkeun kualitas sinyal parantos diterbitkeun sareng jumlah alat anu urang hoyong pikaresep. 

Ayeuna, urang kaget ku mamang naha sadayana badarat di Spanyol ieu pas sareng peluncuran Apple TV anyar sacara kabeneran atanapi upami di tukangeun ieu aya kamungkinan saluran anyar pikeun "kotak" Apple. Pikeun milarian terang urang kedah ngantosan dinten Rebo.

Sagala anu kajantenan di dunya streaming di Apple sigana nuturkeun utas anu umum sareng kedahna asup ka pasar énggal anu teu dipikaterang ku perusahaan Cupertino. Kami parantos ngawartosan anjeun minggu kamari ngeunaan kamungkinan Apple nyewa aktor sareng sutradara pilem pikeun tiasa némbak konténna nyalira éta bakal ngakibatkeun jasa kontén pidéo na nyalira pikeun anu anyar Apple TV

Apple TV 4-Okt-0

Nanging, naon anu kajantenan dina dunya téknologi di Spanyol ngajantenkeun urang mikir yén éta henteu liren di dinya waé platform Netflix tungtungna parantos dugi ka Spanyol, pamimpin di Amérika Serikat. Platform ieu asalna tina tangan perusahaan telepon Vodafone janten bagian tina jasa anu parantos diwariskeun ti ONO, Tivo.

Ayeuna, saha anu tiasa mastikeun yén Apple henteu acan parantos nandatanganan perjanjian sareng Netflix tah éta platform streaming eusi ogé asalna tina tangan Apple TV anyar anu bakal urang tingali Rebo payun?

Harga jasa Netflix anyar ieu di Spanyol parantos diterbitkeun sareng ieu sapertos kieu:

 

harga alat Kualitas Sambungan Minimum Disarankeun Connection
euro 7.99 1 Standar (henteu HD) 500 Kbps 2 Mbps
euro 8.99 2 Definisi Luhur 3 Mbps 5 Mbps
euro 11.99 4 4K 15 Mbps

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Aerview cenahna

    Serius aranjeunna henteu ngagaduhan Netflix? Di Mexico lami-lami, bahkan parantos kalebet kana Appletv parantos lami ogé.

  2.   Mike cenahna

    Ufff anu parantos kalebet di Panama mangtaun-taun di ATV