Aranjeunna ngabandingkeun kakuatan antara iPad Pro sareng MacBook Pro ngekspor video 4k

iPad pro-macbook pro-speed-0

Alat Apple anyar, iPad Pro parantos kabuktosan janten sato galak nalika ngeunaan kakuatan atah, kalayan chip A9X, 4Gb RAM sareng arsitéktur mémori anu ningkat pisan, éta tiasa ngatur tugas-tugas anu mana waé tablet Apple anu sanésna tiasa henteu sanggup. Janten pisan pidéo parantos nembongan di jaringan anu mana aranjeunna ngabandingkeun kinerja tablet ieu sareng MacBook Pro nalika ngalaksanakeun tugas-tugas beurat sapertos ngekspor video dina resolusi 4k ngalangkungan iMovie.

Khususna, MacBook Pro anu aranjeunna nempatkeun anjeunna nyanghareupan ngalengkepan henteu langkung ogé kirang ti a Intel Core i7 2,3 GHz CPU sareng 16 GB RAM sareng grafik Intel Iris Pro. Pasti anjeun bakal mikir yén éta gélo sareng MacBook Pro bakal langkung gancang ... teu aya anu jauh tina bebeneran.

https://www.youtube.com/watch?v=fe4jLHGkVh0Aunque el MacBook Pro sea la versión de finales de 2013, ya con dos años de edad, todavía se puede considerar pikeun pagelaran atah Salaku tim performa tinggi, ampir pangluhurna kisaran kecuali grafik terintegrasi dimana téstator nyarios ka kami yén anjeunna henteu milih grafik diskrit kusabab masalah batré sareng kipas angin, kumargi ku Iris Pro éta cekap.

Aya seueur jalma anu henteu percanten anu masih mikir yén iPad Pro mangrupikeun iPad anu ngagedéan sareng dina bagian anu leres aranjeunna leres, tapi sanaos ngajalankeun ios (sistem anu kawates pikeun tugas-tugas anu tangtu), éta tim anu disiapkeun dina kakuatan sareng dina kamungkinan, hatur nuhun kana sagala hal pikeun layar diagonal, sahingga pamekar tiasa adaptasi aplikasi na sahingga ngamangpaatkeun kapasitas tambahan tioritis iPad ieuAnjeun kedah nonton vidéo pikeun nyimpulkeun kasimpulan urang sorangan.

iPad pro-macbook pro-speed-1

Nanging, aya ogé seueur kakurangan, sapertos watesan konéktipitasna diréduksi janten port kilat tunggal sareng adaptor anu aranjeunna damel ayeuna ngan ukur dina standar USB 2.0Kalayan kecap séjén, éta langkung laun pikeun ngimpor file tibatan komputer sanés anu nganggo USB 3.0 / 3.1. Sanaos kitu, aya cariosan yén varian nganggo USB 3.0 tiasa muncul henteu lami.

Séréd pangageungna pikeun iPad ieu nyaéta kurangna aplikasi propésional pikeun éditan pidéo, nyaéta, henteu aya boh Final Cut Pro X atanapi Logic Pro XKanggo ayeuna, anjeun kedah netep pikeun iMovie sareng GarageBand, anu pikeun panggunaan anu pasti cukup terbatas. Pikeun kuring sateuacanna anu pangpentingna nyaéta hubungan sareng Apple Pencil kumargi kuring sacara pribadi yakin yén iPad ieu parantos janten alat anu pangsaéna pikeun kréatif sareng ilustrator.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   rivas87 cenahna

    Aya bédana anu gedé pisan anu méré iPad kaunggulan sabab sanaos henteu, Mac siap-siap ngalakukeun tugas-tugas sanésna, tapi dina kasus iPad éta kedahna di payuneun. Sistem operasina béda-béda janten henteu adil. Tapi anu nunjukkeun éta kakuatan prosésor ARM beuki caket kana x64 sareng aranjeunna pikahareupeun. Pasti Apple parantos ngagentoskeun Mac OS X kana arsitéktur ARM.