Ngagungkeun ulang taun ka-75 NBA sareng Powerbeats Pro ieu

NBA

Firma headphone Beats milik Apple parantos resep ngaluncurkeun séri terbatas modél khusus tina katalogna ti jaman ka jaman. Lamun urang tingali yen eta ngalakukeun eta kalawan sababaraha frékuénsi, éta yén éta téh nguntungkeun komersil.

Sareng séri kawates anu nembé disayogikeun nyaéta ngagungkeun ulang taun ka-75 kalahiran liga baskét Amérika, anu katelah NBA. Sareng modél anu dipilih, Powerbeats Pro. Isukan aranjeunna dijual.

Upami anjeun kipas baskét, sareng langkung khusus tina NBA Amérika Kalér, anjeun untung. Runtuyan kawates headphone Beats, NBA x Better Powerbeats Pro, diobral isukan.

Apple hoyong ngagungkeun ulang taun ka-75 kalahiran liga baskét Amérika Kalér, NBA anu kasohor. Sareng éta bakal dilakukeun ku ngaluncurkeun édisi terbatas modél khusus headphone olahraga Beats.

Ieu mangrupikeun NBA x Better Powerbeats Pro. Éta dirarancang sareng pangecér NBA sareng Kanada anu langkung saé. Aranjeunna gaduh earbuds beureum sareng biru sareng logo NBA di sisi earcups.

Séri kawates ieu bakal sayogi dina situs wéb Beats dina 19 Pebruari. Sareng éta bakal dijual pikeun 249 euro, 20 euro langkung seueur tibatan modél Powerbeats Pro ayeuna anu sami.

The Powerbeats Pro utamana dimaksudkeun pikeun ngadengekeun musik paporit Anjeun bari ngalakonan olahraga. Aranjeunna gaduh desain anu sporti pisan, kalayan kait ceuli pikeun pas anu aman, chip H1 anu sami sareng AirPods pikeun kasaluyuan "Hey Siri", dugi ka salapan jam waktos ngupingkeun per muatan, tahan cai sareng kesang anu dipeunteun IPX4 sareng kasus pikeun nyimpen aranjeunna.

Janten anjeun parantos terang. Mun anjeun teu hoyong ngajalankeun kaluar aranjeunna, mimitian isukan anjeun bisa meuli eta di web Ketukan resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.