Ngabéréskeun lag anu lumangsung nalika milih "Open with" dina OS X

Bola pantai-os x-kabuka kalayan-0

Anu urang sadayana pikahoyong nyaéta alat-alat urang tiasa dianggo sapertos jam tangan anu sampurna salawasna tanpa lag atanapi tunda dina naon anu urang pikahoyong pikeun aranjeunna, tangtosna ieu ampir utopia Kusabab urang henteu paduli kumaha ngajaga sistem, sok aya poin-poin anu tiasa ditingkatkeun.

Maklum aya tugas anu tangtosna meryogikeun waktos ngantosan langkung lami sapertos ngédit pidéo, nerapkeun saringan dina proyék fotografi ... nanging aya tugas dasar anu sanésna kedah dilaksanakeun ayeuna, sapertos anu urang badé nyarioskeun dinten ayeuna.

Bola pantai-os x-kabuka kalayan-1

Biasana aya aplikasi anu tos ditangtoskeun pikeun muka file, ngaéksekusi aplikasi ... tapi naha kusabab urang hoyong nyobian program énggal atanapi urang parantos mendakan alternatif anu langkung saé, kami tiasa ngalakukeun éta ngalangkungan menu bantu ku ngaklik file na atanapi aplikasi anu dimaksud. ngagunakeun tombol katuhu (CMD + Click) sareng pilih pilihan «Buka ku ...».

Nalika urang ngalakukeun ieu, sistem milari aplikasi anu diindéks anu tiasa ngaéksekusi jinis aplikasi atanapi file anu urang peryogikeun, ku sabab ieu upami disk sibuk sareng tugas-tugas sanés éta sigana bakal muncul bola pantai anu pikasieuneun.

Kalayan "trik" ieu urang tiasa ngutamakeun waktos ngantosan sareng ningkatkeun aksés kantun nyetél ulang "Peluncuran Jasa". Pikeun ieu perlu dibuka Utiliti> Terminal sareng témpél paréntah ieu:

/System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A/Frameworks/LaunchServices.framework/Versions/A/Support/lsregister -kill -seed -r -f -v -domain local -domain local -domain system -domain system

Pilihan sanésna nyaéta lakonan hal anu sami ngalangkungan program perawatan sapertos anu parantos urang bahas sawatara waktos ka pengker sareng kanggo kuring mangrupikeun anu pangsaéna tina sadaya pilihan gratis, sanés henteu langkung teu kirang ti Onyx dina anjeunna Vérsi anu cocog pikeun OS X El Capitan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   hakim gedé cenahna

    Hai Miguel, lag anu sami sareng ieu kajantenan kuring tapi nalika ngamimitian safari. Kuring gaduh MacBook Pro sareng iMac sareng hal anu sami kajadian ka kuring dina kadua komputer ... Kuring ngamimitian duanana sareng nalika kuring lebet safari bola terus muter dugi ka kuring nutup pisan 3, 4 komo 5 kali ... kuring henteu ' t terang naon tiasa. Dina kadua komputer nalika kuring angkat ka El Capitan kuring henteu masang ti mimiti, tapi OS tiasa dianggo saé pikeun kuring kecuali Safari sapertos anu kuring ngajelaskeun. Naha anjeun terang hal anu tiasa kajadian ??? Ku jalan kitu, kuring kantos ngalangkungan Cleanmimac sababaraha kali, mupus sajarah, cookies, sareng anu sanésna dina safari, sareng teu nanaon ... .. tetep sami. Sambungan ngan ukur ublcok sareng anu sanés pikeun narjamahkeun, tapi kuring teras-terasan ngalaman ieu sareng henteu pernah masihan kasalahan ieu …….

    Abdi ngahargaan pitulung naon waé, sanaos sakedik minimalna, hatur nuhun.

    Salu2.