Ngalereskeun kasalahan 'kaméra henteu nyambung' dina OS X

Aktipkeun Kaméra Mac

Kusabab teu aya sistem anu sampurna sacara gembleng, jinis-jinis kacilakaan anu tangtu waé kajantenan ka urang. urang henteu ngartos naha aranjeunna ujug-ujug kajadianIeu mangrupikeun conto salah sahijina sareng éta kaméra anu diintegrasikeun dina alat-alatna tiasa lirén damel bari teu aya bewara sateuacanna.

Gejala anu paling jelas muncul nalika mariksa yén nalika muka aplikasi sapertos PhotoBooth, FaceTime atanapi program sanés anu nganggo kaméra, éta nunjukkeun kami pesen kasalahan anu ngabéjaan yén kaméra henteu nyambung.

Kumaha carana ngaktipkeun kaméra Mac?

Upami masalahna diturunkeun tina parangkat lunak sistem, urang ngan ukur kedah tutup prosés aub dina administrasi kaméra pikeun ngajalankeun éta deui, dina hal ieu éta VDCAssistant.

Pikeun ngaktipkeun kaméra Mac kami bakal tiasa neraskeun dua cara anu béda, salah sahijina éta ngaliwatan terminal di Utilities> Terminal sareng lebet paréntah ieu pikeun 'maéhan' prosés:

sudo killall VDCAssistant

Solusi pikeun ngaktipkeun kaméra Mac

Urang ogé tiasa ngalaksanakeun éta ngalangkungan Monitor Kegiatan dina jalur anu sami Utilitas> Monitor Kegiatan sareng dina tab sadaya prosés, béréskeun, sanaos dugi ka titik ieu urang kedah nyirian 'Sadaya prosés' dina ménu View.

Tulisan anu aya hubunganana:
Unduh pilem gratis dina iPhone atanapi iPad

leyuran pikeun kaméra henteu nyambung kasalahan

Ieu ogé tiasa dilarapkeun kana kaméra anu nyambungkeun via USB sanaos henteu seueur teuing parios yén supir pabrikan tiasa dianggo leres ku ngainstall deui salaku ukuran pencegahan. Nanging, upami masalahna sumping akibat tina parobihan parangkat, parios upami aya pembaruan firmware pikeun kaméra anu dimaksud.

Atoh kaseueuran waktos éta ngan ukur masalah anékdot sareng tepat waktu éta direngsekeun ku nyoplokkeun sareng nyambungkeun deui kaméra atanapi ngahurungkeun deui Mac. Anu matak nyaéta anu saatos lami pisan, kagagalan ieu teras-terasan kajantenan ayeuna dimana Mac kadang henteu mendakan webcam anjeun, bahkan dina anu paling anyar -dérsi Vérsi sistem.

Jelas yén éta sanés diantara prioritas Apple pikeun méréskeun kagagalan éta teu aya kaméra anu nyambung ka Mac.

Inpormasi lengkep - Reset sistem audio dina OS X


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

41 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Lore Ast cenahna

    Mangpaat pisan, hatur nuhun

  2.   Paula Mujica cenahna

    Halo, kuring nyambungkeun kaméra nalika muka FaceTime sareng Skype, tapi nalika kuring muka gambar gambar, kaméra anu nyambung henteu nembongan, naon anu kuring tiasa lakukeun?

  3.   Mikhail Aliosha cenahna

    Halo éta ngawartoskeun kuring yén prosésna teu aya, kuring ngagaduhan OS El Capitan. Dupi anjeun ngabantosan abdi, punten?

    1.    Mariaje cenahna

      Abdi sapertos anjeun, Mikhail.
      Naha tim anjeun énggal?
      Sanés milik, kuring ngagaleuh di 2011 upami ingetan, sareng kagagalan éta sumping tina pamutahiran sistem pra-Yosemite.
      Ayeuna, kuring kapaksa nganggo laptop Windows upami hoyong nganggo kaméra nganggo Skype.
      Upami anjeun mendakan solusi, punten bagikeun ka kuring. Anjeun bakal ngalakukeun kuring ni'mat hébat.
      Kuring ogé ngagaduhan El Capitan.
      Nuhun sareng salam hormat,

  4.   Mariaje cenahna

    Kuring ngalaman masalah anu sami ti sateuacan Yosemite. Kuring mendakan iMac di mana kuring nanem modal artos nyabut hal-hal sanés pikeun ayeuna yén éta ngagaduhan hal-hal éta. Kuring terang yén henteu aya sistem anu sampurna, tapi ieu seueur teuing.
    Kuring ogé parantos ngamutahirkeun El Capitan, sapertos komentarna sateuacanna.
    Aya solusina? Kuring nyobian sadaya anu kuring mendakan di internét, milarian dina basa Inggris sareng Spanyol, tapi teu nanaon.
    Langkung saé upami anjeun sadar kana alternatif séjén anu tiasa méréskeun masalah ieu.
    Hatur nuhun.

    1.    Mark Mtz. cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring sareng kuring parantos ngalaksanakeun prosés ieu sareng teu aya anu tiasa dianggo, kuring ogé parantos maca ieu dina sababaraha tulisan sareng Mac anu sami ti 2011 nyaéta anu gagal. teu aya anu angkat ka Apple Store.
      Kami peryogi bantosan, kami sababaraha anu ngagaduhan masalah anu sami.
      Hatur nuhun.

  5.   Jordi Giménez cenahna

    Henteu éta dianggo pikeun anjeun ku maksa panutupanana prosés?

    Wasalam

    1.    Mariaje cenahna

      Nuhun Jordi, tapi henteu.
      Kuring parantos nyobian duanana ti terminal sareng monitor, sareng teu aya jalan.
      Kuring henteu terang naon anu kudu dilakukeun pikeun ngahanca kaméra terpadu tina iMac 🙁
      Upami anjeun ngagaduhan saran, kuring bakal ngahatur nuhun pisan.

    2.    Mariaje cenahna

      Tambihkeun naon anu lumangsung ka kuring sapertos dina koméntar sateuacana, éta henteu mendakan prosés na.
      Kuring gaduh MacBook Pro anu kuring badé ningkatkeun sareng kuring sieun pisan 🙁

  6.   Jose cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring, éta mangrupikeun Imac 21,5 ti 2012 sareng OsX el Capitan, sareng dinten ayeuna nalika kuring muka fotobooth bohlam lampu hurung, sakedap damel, tapi gambar na ayeuna hideung pisan sareng henteu dianggo deui , ku Facebook sami, abdi nyobian sadayana tapi éta henteu hasil pikeun kuring 🙁

  7.   Moraima Clemente cenahna

    Hatur nuhun pisan, éta pisan ngabantosan, kuring ogé gaduh macbook pro sareng El Capitan sareng kuring henteu tiasa nganggo kaméra dina skype, tapi maksa prosés VDCAssistant teras muka aplikasi kaméra na tiasa dianggo, ayeuna kuring henteu terang upami saatos gaduh ngalakukeun ieu éta bakal tetep jalan atanapi unggal-unggal anjeun kedah ngalaksanakeunnana deui, kabeneran pikeun anu teu mendakan solusina, sabab sakumaha anu aranjeunna nyarios dina koméntar di luhur, alat-alat na mahal sareng kaluarna sareng kaméra henteu jalan !!! Éta masihan kuring serangan jantung!

  8.   Gambar placeholder Enrique Vallejo cenahna

    Pilihan ieu henteu ngabenerkeun masalah. Saatos dua dinten nyobian, kuring nyobian pembaruan parangkat lunak anu ditepikeun ku Mac ka kuring di beulah katuhu luhur layar, dituturkeun ku pembaruan, mac na di-boot deui ku nyalira sareng direngsekeun masalah

    1.    Henry cenahna

      Halo, nalika kuring ngerjakeun prosésna, maksa prosés VDCAssistant naroskeun kecap akses ka kuring, anu mana éta?

  9.   Luis Aleidy cenahna

    Halo, kuring gaduh hawa macbook 2014. Kaméra tiasa dianggo heula, tapi teras kuring nampi pesen (Henteu aya kaméra dipasang), éta ngahurungkeun deui komputer sareng kadang-kadang jalanna. Kuring henteu ngagaduhan tuah deui sareng metode ieu. ngamutahirkeun sistem pikeun langkung seueur OS Sierra sareng kuring masih ngagaduhan masalah anu sami. Pangguna Mac kedah hirup nganggo masalah ieu?

  10.   Luis Oscar cenahna

    Abdi gaduh macbook 2013 sareng Sierra. Kuring ngagaduhan masalah anu sami nyatet sareng nyobian nuturkeun ajakan. Tapi nalika kuring nempatkeun sudo killall. . sareng éta naroskeun ka kuring pikeun kecap akses, kuring kéngingkeun sinyal kasalahan: teu aya prosesor anu cocog sareng sadayana masih dina "layar henteu nyambung". Naha éta tiasa masalah hardware?

  11.   Luis Oscar cenahna

    Kuring gaduh pro macbook ti taun 2013. Kuring gaduh masalah anu sami: kaméra némbongan sakumaha teu nyambung dina sadaya aplikasi anu dianggo. Kuring nyobian nerapkeun "sudo killall." . . » Tapi, saatos ngalebetkeun kecap akses, kuring kéngingkeun sinyal kasalahan: «teu aya prosesor anu cocog» sareng ti ditu teu aya jalan ka payun. Aya saran?

  12.   Alan hugo cenahna

    Hatur nuhun pisan!

  13.   Sebastian cenahna

    Abdi gaduh kaméra mariem sareng macbook abdi henteu tiasa mendakanana? naon anu abdi lakukeun

  14.   Miguel Angel cenahna

    Éta damel pertama kalina, sapertos anjeun nyarios dina pilihan terminal, hatur nuhun!

  15.   Julieth Ramos cenahna

    Kuring parantos ngalaksanakeun sagala léngkah sareng éta tetep henteu jalan. Abdi gaduh MacBook Pro (13-inci, Ahir 2011), nembé nganyarkeun sistem kana MacOsSierra 10.12.4

  16.   Berenice cenahna

    Halo! Kuring gaduh Macbook Pro (sareng MacOs Sierra 10.12.4) sareng nalika kuring mindahkeun laptop, telepon video Skype dipegatkeun, janten kuring sadar yén kamérana dieureunkeun sacara teu dihaja dugi ka lirén damelna lengkep. Naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun ngalaksanakeun éta deui? Hatur nuhun pisan!

  17.   Jessica cenahna

    Leres, jalanna. Kuring nyobian pilihan anu munggaran sareng éta jalan sampurna, ayeuna kuring tiasa ngalebetkeun kaméra.

  18.   Isaac cenahna

    Hanjakalna, MAC parantos ngprogram katambasan atanapi sauyunan antara sistem operasi nyalira, kuring parantos ngalaman kasus dimana pamutahiran jauh tina ngabantosan ningkatkeun kestabilan atanapi kinerja mac daun éta henteu tiasa dianggo sareng kedah dipasang deui tina 0. Ati-ati sareng pembaruan sareng Nya, anu ngagaduhan Mac anu umurna sahanteuna 5 taun, langkung saé tetep nyimpen kumargi henteu lami-lami gagal. Salam.

  19.   RAFAEL cenahna

    Alus pisan !! Kuring tumaros ngalangkungan terminal, boot deui sareng voila!

  20.   Jorge Noreña cenahna

    Hatur nuhun pisan!

  21.   Cijulang cenahna

    Pilihan terminal munggaran tiasa dianggo sampurna, hatur nuhun pisan

  22.   Mark Mtz. cenahna

    Halo, kumaha babaturan anjeun? Kuring ningali yén éta parantos hasil pikeun sababaraha, tapi henteu pikeun kuring. Abdi gaduh sistem MacBook Air 2011 sareng Sierra. Nalika kuring ngalakukeun prosés ngalangkungan Terminal éta ngawartosan ieu.

    Henteu aya prosés anu cocog

    Upami aya anu terang solusina sareng tiasa ngabagi, kuring bakal ngahargaan kana éta.
    Salam.

  23.   Juan Antonio cenahna

    Hatur nuhun!! Éta damel pertama kalina.

  24.   simona cenahna

    Halo! Kuring gaduh macPro sareng Os Sierra versi 10.12.6 sareng webcam anu henteu ngadeteksi kuring.
    Kuring henteu ngamutahirkeun sistem kusabab sieun yén anu sanés moal jalan ... tapi ku pitunjuk di luhur kuring nampi pesen ieu:
    Henteu aya prosés anu cocog
    MacBook-MBP: ~ macbook $
    Naha aya anu tiasa ngabantosan abdi? Hatur nuhun pisan kana perkawis jinis inpormasi ieu.

  25.   Radhika Devi cenahna

    Super! Kuring ngalakukeun prosés anu kadua sareng solusina langsung, hatur nuhun pisan, anjeun bageur pisan.

  26.   Memo Garcia cenahna

    Hatur nuhun pisan!! Kuring sanggup méréskeun masalah nalika anjeun ngajelaskeun, hébat!

  27.   NIco cenahna

    facetime henteu ngadeteksi kaméra, solusi terminal ngawartosan kuring yén éta henteu mendakan prosés naon waé pikeun paréntah éta sareng dina monitor sistem éta henteu mendakan vdcaAssistant Kuring gaduh MacBook Air 11 awal 2014 sareng Mojave kumargi panginten anu éta. direngsekeun ku sistem anu anyar tapi henteu sapertos kitu, éta henteu dianggo deui sareng High Sierra.

  28.   ralkeun cenahna

    halo
    Hal anu sami kajadian ka kuring salaku simone sareng mariaje.
    Kuring gaduh kaptén sareng nalika kuring nyerat killall kuring yakin yén kecap akses na henteu leres.

    Kuring tumaros dinten anu sanés sareng éta jalan. Kuring mareumanana sareng saatos sababaraha dinten kuring gaduh masalah anu sami deui, tapi waktos ieu henteu deui ngalereskeun nanaon.

    Kuring parantos nyobian di monitor kagiatan sareng henteu aya killall atanapi VDCAssistance nembongan didinya.

    macs ieu mahal teuing pikeun gagal sareng ieu sareng éta henteu tiasa dilereskeun

  29.   Sol cenahna

    hatur nuhun !! <3 damel saé

  30.   malaikat cenahna

    Tulisan anu saé !!!! Éta ngabantosan kuring pikeun ngaktipkeun kaméra MBP kuring !!!!! Hatur nuhun!!!!

  31.   Ana cenahna

    Parentah anjeun henteu jalan dina buku Mac 2011

    1.    Francisca cenahna

      Dupi anjeun ngagaduhan solusi?

  32.   Francisca cenahna

    Halo Kuring gaduh MacBook Air 2011 (High Sierra) sareng kuring parantos nyobian sadaya léngkah tapi éta henteu jalan, nyatana dina konfigurasi sareng privasi kaméra na ogé henteu némbongan, éta siga henteu dipasang mangga bantosan !!!

  33.   Alejandra Renaux cenahna

    upami éta tiasa dianggo tapi, éta sering dinonaktipkeun. Kumaha kuring tiasa ngalereskeun éta? sabab kuring kedah ngalebetkeun paréntah ieu kadang-kadang dugi ka 3 kali sapoé .. Naha aya solusi pikeun éta?
    hatur nuhun!

  34.   NEREA cenahna

    Hei, hatur nuhun pisan, kantun nempatkeun kana terminal sareng ngabalikan deui sistem parantos dianggo pikeun kuring sareng kuring gaduh macBook Pro ti mimiti 2011. Hatur nuhun pisan ^ __ ^

  35.   Karolin Yisset cenahna

    Hatur nuhun pisan!! Kuring parantos ngungkulanana!