Ngalereskeun sababaraha masalah anu dimaénkeun sareng Pixelmator dina OS X 10.8.2

piksel-3

Sigana éta aplikasi kotak pasir ngalaman sababaraha masalah sareng OS X Mountain Lion 10.8.3, anu sanésna malah ngajawab éta ku apdet pangénggalna ieu Sistem operasi Apple.

Masalah dina vérsi sateuacana sistem operasi OS X 10.8.2 kalolobaanana direproduksi dina bentuk restart anu teu disangka-sangka, bahkan kadang Mac atanapi sistem macet rada bangor pikeun pamaké nalika ngagunakeun aplikasi ieu cool.

Nya, sigana jinis ieu bug Pixelmator anu dilaporkeun ku sababaraha pangguna aplikasi, moal deui diréproduksi. Pembaruan Gunung Singa 10.8.3 dileupaskeun minggu kamari ngajawab masalah sapertos kieu kalayan éditor gambar numutkeun pamekar na.

Kami maca dina blog resmi tina aplikasi:

Kusabab Apple ngaluarkeun pembaruan ieu pikeun komputer Mac, kami parantos seueur nguji pikeun nyobaan sareng nyusun deui masalah anu sababaraha pangguna sateuacana ngalaporkeun ka kami dina halaman dukungan kami. Masalah-masalah ieu, anu dasarna dihasilkeun dina Macs kalayan kartu grafik Nvidia dipasang, sigana parantos atosan ku pembaruan OS ieu.

Jauh tina nyumputkeun masalah anu dilaporkeun ku pangguna na di sababaraha Mac, pamekar aplikasi nyanghareupan masalah sareng sadar yén éta aya, tapi aranjeunna henteu tiasa ngarengsekeun masalah nyalira na seueur email anu ditukeurkeun pikeun nyobaan méréskeun masalah.

Kusabab kitu, tim Pixelmator ngahargaan karya Apple sareng Nvidia pikeun nempatkeun email anu disilihtukeurkeun sareng dua perusahaan sareng ngarengsekeun masalah dina vérsi anu salajengna, sapertos kitu.

Kami émut yén aplikasi ieu disebat ku seueur salaku 'adi leutik photoshop' Kami bakal mendakanana di Mac App Store sareng éta mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu kami nyarankeun pikeun anu sapertos kuring, anu henteu ngawasa seni Photoshop sareng hoyong ngémutan deui gambarna tanpa nyéépkeun seueur artos dina aplikasi sareng éta salaku imbalan nawarkeun sababaraha kamungkinan kirang ti program Adobe.

Inpormasi lengkep - Kamungkinan solusi pikeun dua masalah alit di Mountain Lion 10.8.3 Pixelmator pikeun Mac, adi awéwé Photoshop

Sumber - Blog Pixelmator


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.