Versi kadua tina watchOS 6.1.2, tvOS 13.3.1 betas parantos dileupaskeun. MacOS 10.15.3

Betas anyar sayogi pikeun alat Apple

Saatos pakansi Natal, rutin balik deui ka kahirupan urang. Rutin anu diberkati dina hal ieu dimana Apple nembé ngaluarkeun bagian kadua jam nontonOS 6.1.2, tvOS 13.3.1 betas. MacOS 10.15.3, babarengan sareng ios sareng iPadOS.

Upami anjeun ngantosan éta, tong asa-asa sareng unduh éta gancang-gancang. Sanaos ayeuna sareng sareng aranjeunna seger tina oven sababaraha novelty parantos dipendakan Sareng Apple ogé henteu masihan seueur petunjuk ogé.

Béta kadua macOS 10.15.3 ayeuna sayogi, sareng anu sanésna

Apple salawasna diarepkeun ngaleupaskeun betas tina sistem operasi anu bakal ngamutahirkeun pakakas urang. Dina waktos ayeuna urang parantos gaduh sayogi pikeun diunduh versi kadua Betas pikeun sadaya alat Apple utama, kalebet Macs.

Sumuhun anjeun bakal kedah janten pangembang upami anjeun hoyong kéngingkeun salah sahiji vérsi ieu dina tés. Upami anjeun sanés pamekar, éta bakal hésé pikeun anjeun, sanaos anjeun tiasa teras janten salah saurang pangembang.

Parangkat lunak ngawangun anyar dileupaskeun sabulan saatos vérsi anu munggaran diantarana sareng saatos waktos éta kami henteu terang berita anu Apple tiasa nambihan. Waktos bakal nyaritakeun urang sareng khususna pamekar nyalira sakali aranjeunna nalungtik eusina.

Leres pisan urang gaduh saeutik harepan sabab Apple parantos nyebatkeun éta "Teu aya catetan rilis". Nyaéta, teu aya béja.

Versi anyar betas ieu biasana condong aya bug, éta sababna disebat béta. Janten upami anjeun hoyong nyobian béta pikeun kahiji kalina, kami nyarankeun anjeun ngalakukeun éta dina komputer sékundér, tepatna kusabab kurangna stabilitas parangkat lunak ieu. Utamana dina Mac, anu tiasa nyababkeun kacilakaan anu urang teu tiasa direngsekeun.

Upami anjeun unduh ieu betas énggal sareng anjeun mendakan sababaraha berita anu pantes disebatkeun, Apple tiasa nyumputkeun alat-alat sareng pungsionalitas anyar dina kode, tong hilap mampir sareng mairan kana éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.