Safari Technology Preview 126 dileupaskeun kalayan fitur anyar dina macOS Monterey

Sawangan Safari

Pikaseurieun naon anu dilakukeun Apple sareng browser wéb na. Éta gaduh aplikasi béta sajajar sareng anu resmi, anu tiasa anjeun unduh tanpa janten pangembang, sareng nganggo éta, kalayan berita anu bakal sumping dina versi resmi salajengna. Nami anjeunna nyaéta Safari Téhnologi Nilik.

Kakara dileupaskeun teh Vérsi 126, anu kalebet berita anu bakal urang tingali dina Safari of macOS Monterey. Janten versi ieu bakal pikaresepeun pikeun diunduh sareng dicobian, tanpa diragukeun.

Apple parantos ngarilis ngan sajam ka pengker pembaruan énggal pikeun Safari Technology Preview, browser ékspérimén anu munggaran dikenalkeun ku Apple dina Maret 2016. Apple mendesain "preview" ieu wéb na supados pangguna naon waé tiasa nyobian fitur anu tiasa diwanohkeun ka hareup vérsi tina Safari.

Versi ayeuna tina Safari Technology Preview nyaéta 126. Éta dumasarkeun kana pembaruan anyar tina Safari 15 kalebet kana macOS Monterey, sareng sapertos sapertos sababaraha fitur Safari 15. Aya tab bar anu dioptimalkeun anu anyar kalayan dukungan pikeun grup tab kanggo ngatur éta, sasarengan paningkatan dukungan pikeun ekstensi wéb Safari.

Éta kalebet "Téks Langsung«, Anu ngamungkinkeun pangguna pikeun milih sareng berinteraksi sareng téks dina gambar dina wéb, tapi meryogikeun macOS Monterey beta sareng Mac M1 dipasang. Aya ogé dukungan Lengket Catetan pikeun nambihan tautan sareng sorotan pikeun ngingetan diri ngeunaan inpormasi sareng gagasan anu penting.

Pembaruan sanésna kalebet WebGL 2 sareng fitur HTML, CSS, sareng JavaScript énggal. Pembaruan Tinjauan Téhnologi Safari anyar sayogi pikeun macOS Big Sur sareng macOS Monterey, ayeuna dina béta.

Pembaruan Tinjauan Téhnologi Safari sayogi ngalangkungan mékanisme pembaruan parangkat lunak dina Sistem Preferensi pikeun saha waé anu parantos ngaunduh paramban. Catetan rilis lengkep pikeun pembaruan sayogi di website ti Safari Technology Preview.

Tujuan Apple sareng Safari Technology Preview nyaéta ngumpulkeun tanggapan ti pamekar sareng pangguna ngeunaan prosés pangwangunan browser na. Safari Technology Preview tiasa ngajalankeun sasarengan browser Safari anu aya sareng, sanaos didesain kanggo pamekar, henteu meryogikeun akun pangembang pikeun ngaunduh. Mangrupikeun ide anu saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.