Ngamangpaatkeun Mega Mac 2015 Bundle, sakumpulan aplikasi anu menarik pisan dina harga anu saé

Mega Mac Bundle-nawiskeun aplikasi-pack aplikasi mac-0

Sakumaha biasa ti waktos ka waktos urang ngawartosan anjeun ngeunaan sababaraha tawaran anu sanés dina bentuk bungkus aplikasi anu numutkeun kuring langkung ti hiji pangguna tiasa resep sareng masing-masing aplikasi ieu ngagaduhan harga individu sakitar 30 Euro, dina sababaraha kasus éta henteu ngahontal 5 Euro sareng ngalebetkeun langkung ti 70 Euro sapertos kasus Disk Dill Pro.

Ku cara kieu ku ngan ukur $ 29,99 (sakitar 26,6 Euro), urang tiasa mésér sadayana bungkus ku sababaraha aplikasi pikeun sadaya cita rasa, tina pangropéa anu has, ngalangkungan hiji pikeun ngatur jaringan, retouching poto atanapi pamulihan data.

Mega Mac Bundle-nawiskeun aplikasi-pack aplikasi mac-1

Kualitas bungkus aplikasi ieu luhur pisan, sapertos anu sapertos Éditor poto Autodesk, leres urang tingal Pixlr Pro atanapi salaku conto aplikasi recovery data disk anu disebut di luhur, Disk Dill Pro, salaku klaim utami. Di sisi anu sanésna, aya anu sanés sapertos Sandi Lengket anu nyimpen nami pangguna aman sareng Spotdox anu nawiskeun aksés jauh kana dokumén dina Mac anjeun.

Naha aya deui aplikasi retouching poto sapertos HDR Darkroom 3 sareng Deep Dreamer sedengkeun aplikasi Fetching bakal ngahemat riwayat pangotéktak pikeun nyiptakeun hiji jenis pustaka kalayan pamilarian anu paling sering sesuai sareng karesep anjeun.

Ngeunaan aplikasi anu sanés, urang kedah nyorot Kiwi pikeun Gmail atanapi Mail Archiver Pro, dua manajer email anu cekap, salian ti FoldingText pikeun ngédit tina aplikasi TextEdit asli sareng aplikasi Breaking anu bakal ngabéjaan anjeun ngeunaan beja pang anyarna.

Tungtungna, aplikasi tina Panglima One Pro menonjol pikeun janten file manager anu hadé sedengkeun Macbooster pikeun anu khas anu bakal ngurus pemeliharaan sistem. Kami henteu kedah mopohokeun My Net sareng PrivacyScan anu bakal ngabantosan urang ngajaga karusiahan dina jaringan.

Upami salah sahiji aplikasi ieu dipikaresep ku anjeun atanapi anjeun resep pak lengkep, anjeun tiasa ngagaleuhna ti link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.