Mangpaatkeun tawaran kuliah Apple

UNIDAYS

Ayeuna seueur anjeun parantos terang yén Apple ngagaduhan bagian tawaran ekslusif pikeun mahasiswa universitas. Dina nawaran ieu kami manggihan yén aya a 10% diskon on lolobana produk hardware parusahaan jeung diskon metot séjén.

Dina hal ieu, kamungkinan yén seueur anjeun parantos ngadéngé ieu tawaran Apple pikeun mahasiswa, tapi urang kedah émut yén ieu ogé mangpaat pikeun baraya murid, guru atanapi tanaga anu aya hubunganana.

Sadia pikeun mahasiswa anu didaptarkeun atanapi ngaku ka paguron luhur, sepuh ngagaleuh pikeun mahasiswa universitas, sareng guru atanapi tanaga pendidikan sanés. Pikeun ngamimitian, pariksa naha anjeun minuhan sarat. Kalayan produk Apple anu leres, anjeun tiasa ngahontal naon waé anu anjeun pikahoyong. Sareng pikeun ngabantosan anjeun, Apple nawiskeun harga khusus pikeun sektor pendidikan

Gaduh akun UNiDAYS mangrupikeun sarat penting

AppleCare

Jelas, pikeun ngakses diskon ieu, hiji sarat penting diperlukeun, gaduh akun UNiDAYS. Jang ngalampahkeun ieu anjeun ngan saukur kudu ngakses ramatloka Apple dimana eta nyandak urang langsung ka kreasi akun ieu, urang bagikeun link pikeun ngadaptarkeun UNiDAYS.

Saatos léngkah ieu dilaksanakeun, urang kedah tumut kana aspék-aspék sanésna sapertos, contona, jumlah alat Anjeun bisa ngakses diwatesanSalaku tambahan, anjeun kedah nampi kabijakan privasi sareng ngan ukur UNiDAYS, sanés Apple, pikeun nyimpen, ngontrol sareng ngolah data anu anjeun bikeun. Upami anjeun henteu hoyong UNiDAYS gaduh data anjeun, paké pilihan verifikasi alternatif.

Di sisi séjén, hal anu penting pikeun nyebutkeun yén urang ogé boga diskon on software Apple sarta langganan. Diantarana écés Apple Music, Apple TV, Apple One sareng sésa jasa nu Apple ayeuna nawarkeun.

Diskon aktif 10% kanggo pameseran sapanjang taun

Seueur pangguna nganggap yén nawaran ieu gaduh tanggal béakna, tapi dina kasus pameseran pikeun universitas, aranjeunna henteu. Pamaké bisa ngarasakeun ieu 10% diskon on tiap sarta unggal salah sahiji produk sapanjang taun, tanpa tanggal husus. Hal ieu ngajadikeun eta pisan metot pikeun siswa mésér produk kalawan salah sahiji akun ieu, sabab ngan saukur didaptarkeun urang bisa ngarasakeun diskon on produk, jasa, jsb.

Mésér MacBook énggal, iMac énggal, atanapi malah iPad atanapi aksésori tina perusahaan Cupertino tiasa langkung mirah berkat pendaptaran UNiDAYS. Ieu aktip ayeuna jadi teruskeun.

Diskon anu parantos aktip mangtaun-taun

Seueur anjeun para veteran pasti émut nalika anjeun nyarios langsung ka penjual atanapi dina halaman wéb Apple anjeun nunjukkeun yén anjeun hoyong diskon mahasiswa tanpa basa-basi. Ieu tiasa dilakukeun sababaraha taun ka pengker. teu aya akun UNiDAYS atanapi naon waé anu diperyogikeun kauntungan tina diskon 10% dina harga produk Apple.

Logisna, seueur pangguna anu terang ngeunaan diskon ieu pikeun mahasiswa ngamangpaatkeunana. Tanpa jadi mahasiswa, maranéhanana ménta diskon na dina tungtungna Apple dieureunkeun keur "jadi percanten" sarta milih ngagunakeun verifikasi ieu ngaliwatan UNiDAYS yén hiji-hijina hal anu dilakukeun nyaéta pariksa naha urang leres-leres gaduh akun mahasiswa di universitas atanapi sakola.

Jasa ogé kaasup kana diskon ieu

MacBook

Pikeun sakabéh jalma anu hayang ngarasakeun diskon on langganan Apple Music, Apple TV +, Apple Fitness +, Apple One jeung sesa jasa ditawarkeun ku Apple boh babarengan atawa misah, aranjeunna tiasa nyandak kauntungan tina diskon murid ieu.

Contona, pikeun meunangkeun diskon dina langganan Apple Music, urang kudu nuturkeun léngkah ieu:

  1. Buka aplikasi Musik atanapi iTunes teras ketok Dengekeun atanapi Kanggo Anjeun
  2. Ketok atawa klik tawaran percobaan (hiji per jalma atawa kulawarga)
  3. Pilih Siswa, teras ketok atanapi klik "Cék Persyaratan"
  4. Anjeun bakal diarahkeun ka halaman wéb UNiDAYS, dimana anjeun kedah nuturkeun pitunjuk dina layar pikeun pariksa pendaptaran anjeun. Sakali UNiDAYS parantos mastikeun yén anjeun murid, anjeun bakal dialihkeun ka aplikasi Musik atanapi iTunes
  5. Asup sareng ID Apple sareng kecap akses anu anjeun anggo pikeun ngagaleuh. Upami anjeun teu gaduh ID Apple, pilih Jieun ID Apple Anyar sareng turutan léngkah-léngkah ieu. Upami anjeun teu yakin upami anjeun gaduh ID Apple, kami tiasa ngabantosan anjeun terang.
  6. Konfirmasi inpormasi tagihan anjeun sareng tambahkeun metode pamayaran anu sah
  7. Ketok atawa klik Gabung

Ieu anu dilakukeun langsung pikeun sadaya jasa Apple sareng ngagaleuh produk anu sami. Prosésna saderhana pisan sareng intuitif, anjeun moal ngagaduhan masalah sareng éta, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta langsung kana bagian khusus pikeun mahasiswa pikeun ngagaleuh.

Aksés UNiDAYS sareng nikmati diskon ieu pikeun produk Apple.

Kumaha Mésér Mac atanapi iPad dina Diskon Siswa dina Wéb

Diskon rupa-rupa gumantung kana produk, tapi dina Mac aranjeunna 10% tina hargana. Dina iPad aranjeunna dibasajankeun 6 nepi ka 8% gumantung kana model dipilih sarta dina asesoris eta kajadian leuwih atawa kurang sarua. Harga MacBook anu paling murah di toko mahasiswa nyaéta 1016 euro. Kit tingkat éntri anu nambihan chip M1 Apple, 8 inti CPU, sareng 7 inti GPU. Dina kasus model punjul (nu dianjurkeun) harga tetep 1.260,15 euro, sarta ieu geus mangrupa nu nambahkeun GPU 8-inti sarta CPU 8-inti ogé.

Pikeun ngagaleuh nganggo UNiDAYS, tuturkeun léngkah ieu.

  • Lebetkeun langsung kana ramatloka atikan apal teras klik dina pilihan Cék kalawan UNiDAYS
  • Jieun akun anyar urang bisi urang teu acan gaduh hiji ngagunakeun alamat surélék urang jeung kecap akses
  • Saatos akun anjeun didamel, anjeun kedah pariksa yén anjeun murid ku nuturkeun léngkah-léngkah
  • Layar nembongan dimana anjeun tiasa langsung milarian universitas atanapi kuliah anu anjeun badé ngadaptarkeun
  • Sakali anjeun mendakanana, anjeun tiasa ngadaptar sareng lebetkeun deui Apple Store pikeun pendidikan ku ngaksés diskon

Kumaha Mésér Mac atanapi iPad dina Diskon Siswa dina Wéb

UNiDAYS Mac

Pikeun sakabéh jalma anu boga toko Apple deukeut imah maranéhanana atawa bisa buka hiji, eta oge mungkin ngagunakeun diskon UNiDAYS langsung di aranjeunna. Diskon ieu henteu robih upami anjeun ngagaleuh dina wéb atanapi di toko fisik.

Sakali anjeun anjog di toko anjeun kudu némbongkeun sagala dokumén anu langsung ngabuktikeun yén anjeun murid, guru atawa staf hiji puseur atikan. Di toko aranjeunna bakal pariksa data sareng diskon anu sami anu urang mendakan dina bagian Toko Online pikeun pendidikan bakal ditawarkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)