Ngabéréskeun masalah sareng Split View di OS X El Capitan sareng pilihan saderhana ieu

Splitview-problems-fix-0

Disebut Split View atanapi layar pamisah panggunaan tina dua aplikasi dina waktos anu sami éta henteu énggal, kanggo waktos anu lami fitur ieu tiasa disimulasikeun dina versi anu béda tina sistem, hal anu ngirangan fungsina pikeun ngarobah ukuran jandela aplikasi anu saluyu sareng satengah layar, ngalakukeun hal anu sami sareng aplikasi anu kadua dina satengah anu sanés. Aplikasi sapertos Cinch dina OS X aranjeunna ngahontal sami sacara otomatis tanpa urang kedah ngalakukeun sacara manual.

Pikeun adil, hiji-hijina titik anu dilakukeun ku fitur Split View ieu sareng yén éta henteu tiasa "diputer" ku pangaturan manual windows, nyaéta yén éta masihan kami kamungkinan gaduh pandangan lengkep tina dua aplikasi dina waktos anu sami, nyaéta, tanpa bingkai jandela, anu bakal kami pikagaduh di ruang angkasa sareng visualisasi aplikasi anu langkung saé.

Splitview-problems-fix-1

Nanging sababaraha pangguna anu parantos nyobian nganggo Split View dina OS X El Capitan parantos mendakan yén fitur ieu éta henteu jalan leres, henteu tiasa ngaktipkeun dua aplikasi dina waktos anu sami dina layar pamisah.

Masalah ieu henteu tiasa ngaktipkeun Split View biasana kusabab kanyataan yén pangguna parantos ngénggal kana OS X El Capitan tina versi sistem operasi anu sateuacanna sareng sareng lingkungan anu khusus pisan dimana nalika nyerat deui file-file tertentu, fungsi layar pamisah dinonaktipkeun. Sanaos kitu, éta sanés kagagalan anu teu tiasa diungkulan sareng aya solusi anu saderhana anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaktipkeun pilihan tanpa kedah masang deui nanaon.

Kanggo ngalakukeun ieu, kami bakal muka Sistem Preferensi ngalangkungan ménu luhur . Sakali lebet urang bakal milih Misi Control dina garis kahiji pilihan. Urang bakal pupus centang sareng parios deui kotak "Layar gaduh rohangan anu misah", kami bakal nutup sadaya aplikasi sareng kami bakal ngabalikan deui Mac.

Sakali restart urang kedah tiasa ngaktipkeun Split View, cara ngalakukeunana dipedar dina tulisan salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   lupita cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, kuring parantos ngalaksanakeunana sareng kuring henteu tiasa ngaktipkeunana, punten bantosan 🙁

  2.   Oscar cenahna

    Kuring tumaros sakumaha dijelaskeun sareng éta henteu jalan

  3.   nu make cenahna

    Ieu tiasa dianggo… ngan pupus centang sareng daptar ulang.
    Teras, kaluar sapertos anu ditunjukkeun, sareng nalika kuring lebet deui, tampilan Split parantos tiasa dianggo pikeun kuring.
    Hatur nuhun!