Ngarobih arah gulung standar dina OS X

Ngarobih-arah-ngagulung-osx-0

Apple ngenalkeun ngagulung 'alami' dina OS X pikeun nyonto parsial pangalaman turun-turun halaman saolah-olah éta iPhone atanapi iPad, tapi éta ogé kalebet setélan pikeun ngabalikeun preferensi sistem ieu upami anjeun hoyong nganggo ngagulung Palasik.

Sedengkeun fitur ieu ditawarkeun kanggo kaseueuran pangguna anu hoyong ngonpigurasikeun ku cara kieu, éta moal tiasa dianggo dina sadaya kaayaan, utamina nalika nganggo beurit salaku alat input, tibatan beurit. Trackpad multi-rampa Apple.

Ngarobih-arah-ngagulung-osx-1
Dina preferensi sistem urang biasana tiasa ngarobih fitur ieu tanpa masalah, tapi kadang gumantung kana alat anu nyambung atanapi kasaluyuanana, panginten nutupkeun preferensi ieu moal ngahémat parobihan, bahkan bahkan ciri anu dituduhkeun dina gambar di luhur henteu némbongan.
Upami urang henteu mendakan kotak centang pikeun ngabalikkeun paripolah ngagulung, maka panginten aya konflik antara beurit sareng parangkat lunak supir anu dianggo dina OS X. Upami supir propriétari parantos dipasang tina halaman wéb pabrikan, anu pangsaéna nyaéta mariksa yén éta téh diropéa kana versi pangénggalna pikeun nyingkahan jenis masalah ieu, upami éta tetep henteu nunjukkeun atanapi masihan masalah urang tiasa nyobian uninstall supir pihak katilu sareng parios naha pilihan ditingalikeun deui sareng sistem operasi standar, upami jawaban na négatip kami mungkin kedah maksa sistem pikeun nunjukkeun éta.

Pikeun ieu kami kedah nganggo sistem Terminal ti Aplikasi> Utiliti. Sakali kabuka kami bakal ngalebetkeun paréntah ieu:

ingkar nyerat -g com.apple.swipescrolldirection -bool PALSU

Upami urang ngarobih nilai «PALSU» janten «BENER» alternatipna, urang tiasa mariksa naha ngarobah kalakuan ngagulung nalika urang hoyong ngabalikkeun parobihan. Upami nalika ditungtungan ku 'PALSU' sareng mencét lebet éta ngasilkeun nilai '0' urang bakal ngagaduhan gulung klasik atanapi gulung, upami gantina urang nempatkeun 'BENER' sareng éta mulih '1' urang bakal ngagaduhan standar atanapi ngagulung alami.

Inpormasi lengkep - Anggo alat "Show Magnifier" dina Preview


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.