Ngarobih ikon aplikasi dina Mac

osx-ikon

Kami ngamimitian dinten Senén sareng tutorial alit ngeunaan cara ngarobih ikon aplikasi atanapi hard drive Mac kami ku cara anu saderhana, gampang sareng gancang. Apple ngamungkinkeun jenis parobihan ieu dilakukeun dina mesin urang sareng ku cara ieu pangguna tiasa ngarobih Mac anjeun langkung seueur pikeun nambihan gaya anjeun nyalira anu langkung warna-warni atanapi bénten pisan ti anu ditawarkeun ku para wargi ti Cupertino.

Sanaos leres yén ikon anu dibawa OS X Yosemite 10.10 énggalna saé pisan, dina kasus ieu sok saé nyarios yén: pikeun rasa, warna. Maka éta pikaresepeun pikeun terang éta urang tiasa ngarobih sadaya ikon yén Apple nambihan ti asalna ka Mac kami, ngarobihna pikeun anu urang langkung resep.

Pikeun ngalaksanakeun prosés ieu sareng sateuacan ngalakukeun naon waé anu urang kedah tetep dua hal penting dina pikiranHal anu kahiji nyaéta nyimpen atanapi milarian salinan anu tepat tina ikon anu ayeuna upami dina hiji dinten urang hoyong ngagentos anu asli tanpa kedah milarian dina net sareng anu kadua nyaéta tumut kana akun anu ngan ukur gambar dina .icns format

Pikeun nyimpen ikon sumber aplikasi (upami urang hoyong ngahemat) urang kedahna waé tuturkeun tutorial ieu sareng mendakan gambar anu ngagaduhan .icns di tungtung sareng ngalayanan kami salaku ikon aplikasi anu urang kedahkeun nganggo google. Sababaraha situs wéb anu terkenal kalayan ikon dina format ieu anu tiasa dianggo sareng anu saé saéna, Louie mantia atanapi Dribbble, tapi aya seueur anu sanés.

ngarobah-ikon-aplikasi

Nya, pikeun ngarobih ikon éta saderhana lebetna Panimu sareng milari aplikasi atanapi disk anu urang badé ngarobih ikonna, saatos aplikasi éta kapendak kami ngan ukur kedah mencét kancing katuhu pada dirina sareng saterasna Meunangkeun inpormasi atanapi nganggo jalan pintas cmd + abdi. Ayeuna urang gaduh jandéla inpormasi kabuka sareng urang ngan ukur kedah nyeret file .icns urang diluhureun anu ditingalikeun dina sisi kénca.

Biasana aplikasi anu urang gaduh di Dock kami dibereskeun nyandak sakedik deui pikeun ngarobih, tapi aranjeunna tungtungna robih tanpa kedah dibalikan deui atanapi anu sapertos kitu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Iñaki cenahna

    Kuring parantos parantos uih deui kana ikon mavericks kalayan aplikasi LittleIcon gratis. Tangtosna, anjeun kedah gaduh ikon ieu sateuacanna pikeun ngagantikeunana sareng LittleIcon. Upami anjeun gaduh cadangan Mavericks, mendakanana dina System / Library / CoreServices / coreType / eusi / sumberdaya.
    Naon anu anjeun ngantosan! Pasihan Yosemite nyabok sareng LittleIcon sareng bagja!

    Sareng pas kuring tiasa ngaleungitkeun font sistem anu anyar, tapi kuring henteu acan ningali solusi anu nyugemakeun.

    Salian ti ieu sareng sababaraha hal anu sanés, Yosemite ngagaduhan sababaraha kaunggulan, sareng sapertos ieu, gratis ...

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Nuhun Iñaki pikeun kontribusina, kuring langkung resep nyimpen sababaraha ikon Yosemite sareng ngarobih ngan ukur anu kuring henteu resep 😀

      Salam sareng kontribusi anu saé!