Ngarobih pilem anjeun kana format iTunes berkat iVI

iTunes-Seri

Sanaos aya solusi pikeun maénkeun jinis file naon waé ti Mac ka Apple TV anjeunNgagaduhan perpustakaan anu teratur di iTunes seueur pisan, tapi éta hargana, langkung-langkung upami anjeun hoyong nyimpen éta sareng dilabélan kalayan saé, sareng anjeun ogé hoyong tiasa ngamangpaatkeun éta dina sadaya alat ios anu anjeun gaduh di bumi , sabab ngabagi perpustakaan éta bakal ngamungkinkeun anjeun maénkeun sadayana. Aya seueur program pikeun ngarobih format anu paling umum (avi, mkv ...) kana format anu cocog sareng iTunes (m4v), tapi anu sigana paling lengkep, gancang sareng gampang dianggo nyaéta iVI. Henteu ngan ukur ngarobih pidéo na, tapi nambihan sadaya inpormasi (panutup, bab sareng nomer usum, sutradara, palaku, kasimpulan ...), éta cocog sareng terjemahan sareng ogé, upami éta parantos disandikeun dina H.264, format per sisi sanésna lumayan, peryogi sakedik waktos pikeun ngarobih pilem.

iVI-1

Program na cukup gampang pikeun diaturNalika éta dieksekusi, jandéla kosong bakal nembongan, sered pilem (atanapi) anu anjeun badé dikonversi kana jandéla éta, sareng éta otomatis bakal ngamimitian milarian inpormasi dina internét. Upami file ngagaduhan judul anu leres, éta bakal gampang dipanggihan sareng éta bakal katingali héjo dina jandela. Upami anjeun henteu mendakan, tong hariwang sabab tiasa dipilarian sacara manual. Anjeun bakal ngaksés ménu pilihan pikeun tiap bab ku ngaklik dua kali dina éta.

iVI-2

Upami inpormasi anu anjeun mendakan henteu leres, nyerat judulna dina kolom kahiji (Series Series) teras pencét dina tombol Search. Di katuhu handap anjeun gaduh seueur hasil, upami anu munggaran anu anjeun mendakan sanés anu leres, milari teras pilih éta. Sakumaha anjeun bakal ningali, inpormasi anu dikumpulkeunana lengkep pisan, praktis teu aya data anu anjeun kedah nambihan. Anjeun bahkan tiasa ngarobih raray upami anjeun hoyong.

iVI-3

Dina tab «Video sareng Audio» anjeun tiasa pilih atanapi pupus centang lagu video atanapi audio anu anjeun teu hoyong kalebetkeun dina file final. Upami anjeun hoyong file na henteu ageung teuing, pupus audios anu anjeun teu hoyong kalebetkeun, kadang basa bakal datang anu pasti moal anjeun anggo.

iVI-4

Anjeun tiasa ngalebetkeun tarjamahan, duanana dipaksa (sok aya) sareng opsional (anjeun tiasa nganonaktifkeun). Ngarojong seueur format terjemahan (SRT, VobSub, PGS, SSA / ASS), sareng anjeun kedah nyeret aranjeunna kana jandéla éta pikeun kalebetna.

iVI-5

Konfigurasi aplikasi na intuitif pisan, upami anjeun teu hoyong ngahesekeun teuing, pilih alat anu rék diputerkeun file-na, sareng siap. Punten perhatoskeun upami anjeun milih format HD, alat sapertos iPad 1 sareng 2, iPhone 4 atanapi 3GS panginten moal tiasa maénkeun éta. Upami anjeun hoyong ngarobih konversi deui, anjeun gaduh langkung seueur pilihan ku ngaklik dina palang luhur.

iVI-7

Misalna dina tab "Meta-Data" anjeun tiasa milih dimana pikeun ngumpulkeun sadaya inpormasi ngeunaan pilem atanapi séri. Kuring henteu mamatahan anjeun pikeun ngarobihna, kusabab basis data anu sacara standar nyaéta unggulan, tapi upami anjeun terang anu sanés sareng hoyong ngarobihna, anjeun tiasa ngalaksanakeunnana di dieu.

iVI-6

Sareng dina tab "Advanced" anjeun tiasa ngarobih bitrates, anu bakal gumantung kana ukuran akhir file sareng kualitas na. Salaku orientasi, kuring nganggo anu nembongan dina gambar.

iVI-8

Sakali anjeun parantos siap, pencét dina "Konversi sadayana" kanggo ngadamel antrian padamelan, sareng file-file na bakal otomatis dirobah. Ninggalkeun komputer anjeun damel, sareng nalika anjeun balik anjeun bakal ningali yén sadayana parantos réngsé. Naon deui, anjeun bahkan tiasa ngonpigurasikeun aplikasi pikeun sacara otomatis ngalebetkeun file anu parantos dirobih dina iTunes. Langkung raoseun mustahil. Pantes mayar 8,99 euro anu biayana di Mac App Store.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Inpormasi lengkep - Puterkeun pidéo naon waé tina Mac anjeun dina Apple TV anjeun hatur nuhun ka Beamer


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   terus terang cenahna

    Naha éta langkung gancang tibatan Miró Converter?

  2.   Sergio cenahna

    sareng supados anjeun teras-terasan nempatkeun sampul anu sami dina séri. Naha aya anu terang kumaha éta dilakukeun?

    1.    Luis_Padilla cenahna

      Upami anjeun henteu ngantepkeun anu datang sacara standar, kuring henteu terang aya cara pikeun henteu kedah salawasna milari éta
      -
      Luis News iPad
      Dikirim ku Sparrow (http://www.sparrowmailapp.com/?sig)

      Dinten Salasa, 29 Januari 2013 tabuh 13:49 PM, Disqus nyerat:

  3.   RAFFA cenahna

    Program na sigana mah saé tapi henteu kalebet terjemahan, sareng éta ngagaduhan jalur dimana aranjeunna ayana, nalika kuring narik file pikeun konversi kolom Sub kuring janten OK, nalika kuring ngeklik dua kali file janten simbol patarosan dina Beureum.

bool (leres)