Ngalereskeun masalah sareng WiFi dina Mac anjeun ku ngatur daptar jaringan anu kadaptar

Salah sahiji hal anu urang kedah jelas nyaéta nyaéta ngatur jaringan WiFi dina Mac kami mangrupikeun hal anu urang kedah terang sanés ngan ukur kusabab masalah anu tiasa dipasihkeun ku tombol-tombol anu parantos kami lebet tapi ogé kusabab tilas anu tiasa urang tinggalkeun dina komputer dina hal jaringan WiFi anu urang ngagaduhan nyambung sareng éta macOS Sapertos sistem anu sanés, éta bakalan riwayat anu disimpen tina jaringan Wi-Fi anu parantos kami suksés nyambung.

Nanging, kuring henteu nyerat tulisan ieu pikeun ngajarkeun kumaha henteu nyésakeun tilas dina Mac ngeunaan jaringan anu kami sambungkeun, tapi terang kumaha ngatur jaringan WiFi upami aranjeunna sanaos éta nyambung kana komputer urang, éta henteu ngijinkeun kami pikeun internetan. 

Aya waktos, sareng khususna dina jaringan WiFi pusat pendidikan tempat kuring damel, éta kusabab kaleuwihan alamat IP server mimiti masihan masalah konéksi ka jalma anu parantos nyambung kana éta. Kusabab kitu, anu kedah urang lakukeun nyaéta mopohokeun jaringan pusat, anu biasana disebat Beureum Medusa sareng ngaoténtikasi deui ku kredensial urang. 

Ieu mangrupikeun léngkah munggaran anu kedah urang diperhatoskeun nalika peralatan urang nyambungkeun kami ka jaringan WiFi anu tangtu. Urang kedah maksa komputer pikeun nyungkeun alamat IP otomatis anu anyar pikeun terasrasakeun konéksi deui. Dina sistem Mac, tempat jaringan WiFi dikokolakeun aya Launchpad> Preferensi Sistem> Jaringan> WiFi> Canggih.

Dina jandéla anu nembongan, urang tiasa ningali masing-masing jaringan WiFi anu urang sambungkeun dina sababaraha waktos, janten urang tiasa ngaleungitkeun jaringan upami urang teu hoyong éta muncul dina komputer atanapi ngatur anu urang kedah tiasa ngalaksanakeun prosés anu kuring parantos sebatkeun. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.