Ékspor playlist Spotify anjeun ka Apple Music

Spotify-apel musik-0

Éta parantos langkung ti sabulan atanapi urang ngajarkeun kumaha ngekspor daptar puter anjeun jasa wéb, anu sayogi pikeun pangguna kamungkinan ngaunggah daptar ka situs wéb anu tiasa diekspor ka Apple Music. Sabenerna, éta mangrupikeun cara pikeun tiasa ngalaksanakeun operasi anu sami anu bakal kami tunjukkeun dinten ayeuna, tapi salaku jasa béta éta tiasa masihan sababaraha kasalahan salian ti éta upami anjeun cicing di Spanyol éta henteu jalan kecuali anjeun tiasa nyetél VPN, janten aplikasi "Pindah ka Apple Music" tiasa janten jalan kaluarna anu pamungkas.

Ngekspor daptar puter Spotify ka Apple Music henteu gampang sakumaha mistina. Apple pikeun bagian na teu ngaluarkeun perangkat lunak "resmi" pikeun ngekspor daptar anjeun, janten naha kami nganggo metode anu langkung rumit sapertos anu sateuacanna kakeunaan atanapi kami milih aplikasi ieu.

Spotify-apel musik-1

Aplikasi nyandak sakabéh prosés sacara lokal dina komputer janten henteu meryogikeun konéksi internét, dina prosés anu saderhana ampir sadayana dipidamel ku hiji klik. Hal anu pangpayunna nyaéta lebet kana Spotify atanapi Rdio sareng pilih daptar puter anu urang hoyong transfer. Aplikasi éta teras ngalangkungan prosés "login ka iTunes" dimana anjeun kedah ngajalankeun iTunes sareng antosan éta nyingkronkeun sareng iCloud, maka kami bakal klik «Capture Session» sareng éta bakal naros kami pikeun password administrator, léngkah salajengna nyaéta masihan lagu sapertos hiji.

Spotify-apel musik-2

Dina waktos éta sambungan bakal dilakukeun sareng lagu-lagu dina daptar puter Spotify bakal ditambihan kana perpustakaan Apple Music. Sanaos kitu, prosés ieu lambat sareng anjeun kedah ngabandingkeun pertandingan antara lagu tina jasa anu béda sareng tiasa dugi ka sajam atanapi langkung, saatos ieu bakal ngahasilkeun .txt yén urang ngan saukur kedah ngimpor kana iTunes.

Anu goréng nyaéta aplikasi na henteu gratis (éta ngagaduhan versi percobaan anu ngamungkinkeun dugi ka 15 lagu sareng daptar puter), gaduh harga $ 4,99, tapi kanggo ayeuna éta mangrupikeun alternatif anu pangsaéna. Anjeun tiasa ngaunduh tina tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.