Ngimpina ti jero: haté anu dilaknat, gratis pikeun waktos anu terbatas

Impian tina jero: haté anu dilaknat, édisi kolektor (lengkep)

Impian ti Jero Haté Terkutuk, Edisi Kolektor (Pinuh), biasana dibanderol 6,99 € sareng ayeuna bébas pikeun waktos kawates. Teuleumkeun diri dina perjalanan anu épik, salaku pamilik musium dina milarian hiji bajak zombie anu parantos nyulik putri anjeun, nyandak anjeunna jauh dina galleon hantu na. Anjeun gancang sadar yén bajak zombie kasangkut dina a carita cinta tragis anu umurna mangabad-abad, sareng yén anjeunna badé ngahudangkeun deui kakasihna ku kakuatan kahirupan awéwé ngora.

Nyingkahan bahaya anu nyumput di unggal juru, anjeun kedah gancang polah nyalametkeun kahirupan awéwé ngora sateuacan kasép. Wisata ngalangkungan laut anu teu tenang, benteng hanca, sareng katakarat anu katutup ku tulang, bari ngungkabkeun Rahasia jaman baheula! Salajengna urang nempatkeun anjeun video pikeun nembongkeun ka midangkeun anjeun, sareng éta sagemblengna dina basa Spanyol.

Naon anu énggal dina versi 1.4:

Kaulinan petualangan bajak laut anu narik ati taun ayeuna parantos ningkat pisan. Wisata ngalangkungan laut anu teu tenang, bénténg anu rusak, sareng katakarat anu katutup ku tulang nalika anjeun nembangkeun Rahasia jaman baheula!

- Pangalaman midangkeun ditingkatkeun
- Perbaikan bug leutik

Detil:

  • kategori: Kaulinan
  • diropéa : 25/06/2013
  • Versión: 1.4
  • ukuran: 501 MB
  • basa:Español, Jérman, Cina, Koréa, Perancis, Inggris, Italia, Jepang, Polandia, Portugis, Rusia
  • Sell: G5 Hiburan AB
  • kasaluyuan: OS X 10.6.6 atanapi engké

Unduh langsung kaulinan Impian ti Jero Haté Terkutuk, Edisi Kolektor (Pinuh), Tina Mac App Store Dina tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.