Konpigurasikeun Pesen dina OS X

Seratan Upami anjeun gaduh Mac nganggo OS X Mountain Lion, sareng alat ios 5 atanapi ios 6, anjeun gaduh jasa anu disebat Messages (atanapi iMessage) sami sareng WhatsApp, tapi nganggo bédana yén éta ngan valid antara OS X sareng / atanapi pangguna ios. Pesen dikirim nganggo konéksi data anjeun, sareng anjeun tiasa nganggo nomer telepon atanapi email salaku idéntifikasi ti mana pesen tiasa dikirim. Ngan upami ngirim aranjeunna tina iPhone sareng henteu ngagaduhan koneksi data aranjeunna bakal dikirim salaku SMS. Upami kontak anjeun pinuh ku pangguna Mac OS X sareng / atanapi ios, gunana pisan pikeun aplikasi na ngonpigurasi ogé pikeun tiasa nampi sareng ngirim pesen sacara teu jelas tina alat mana waé. Dina tutorial salajengna urang bakal ngajelaskeun konsép dasar pikeun ngahontal éta.

Pesen meryogikeun email kanggo ngagunakeunana salaku pengenal ti mana ngirim atanapi nampi pesen. Upami anjeun ngagaduhan iPhone, kalayan nomer sélulér anu aya hubunganana, anjeun ogé tiasa nambihan nomer sélulér. Anjeun ogé tiasa nganggo saloba email anu anjeun pikahoyong salaku idéntifikasi, bahkan sababaraha telepon sélulér upami anjeun gaduh sababaraha anu pakait sareng Apple ID anu sami. Dina Actualidad iPad kami parantos ngajelaskeun kumaha carana ngatur aplikasi, Konpigurasikeunana dina Mac anjeun saderhana sareng mirip pisan.

Pesen-Konfigurasi

Kami ngaksés Pesen sareng buka menu preferensi. Dina tab akun anu dipikaresep ku urang dina tutorial kami. Upami anjeun parantos ngonpigurasi Pesen dina alat sanés, anjeun bakal ningali akun email sareng telepon sélulérna nembongan. Anjeun tiasa nyirian akun email sareng telepon éta kanggo dianggo sareng aplikasi. Sadaya pesen anu dikirim ka telepon sareng akun email anu anjeun cirian, bakal sumping kana Mac anjeun. Anjeun tiasa ngonpigurasikeun anu sami sapertos dina iPhone sareng iPad anjeun sahingga pesen anu sami bakal dugi ka sadaya alat anjeun, atanapi anjeun tiasa ngonpigurasikeun akun anu béda upami anjeun hoyong ngajaga privasi. Upami anjeun milih sababaraha akun, pilihan anyar bakal némbongan di handapeun pikeun milih tina akun mana anu pesen anjeun bakal dikirim. Anjeun bahkan tiasa milih nomer sélulér anjeun pikeun ngirimna tina Mac anjeun. Upami anjeun hoyong nambihan email énggal, pencét dina tombol "Add email".

Hal anu penting: email anu anjeun pakaitkeun sareng AppleID Éta moal tiasa dikaitkeun sareng anu sanés, janten panginten anjeun nambihan salah sareng kéngingkeun kasalahan, éta kusabab éta parantos aya hubunganana sareng akun anu sanés. Upami anjeun hoyong ningali rekening email anu aya hubunganana sareng akun anjeun, buka halaman dukungan Apple ieu sareng anjeun bakal kaget ku sabaraha email anu anjeun kaitkeun kana ID Apple anjeun, tina halaman éta anjeun tiasa ngaitkeun asosiasi anyar atanapi ngahapus.

Inpormasi lengkep - Siapkeun Pesen dina iPad anjeun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   SchizoBoy cenahna

    Naha anjeun yakin éta tiasa dianggo sareng Lion? Éta henteu kalebetkeun kana OS, béta éta lirén damel sababaraha bulan kapengker sareng teu sapertos FaceTime, éta sanés di Mac App Store.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Leres, kalepatan abdi. Abdi parantos nganggo Pesen ti Singa sareng ayeuna sareng Mountain Lion, kuring henteu émut yén Béta parantos kadaluarsa. Dilereskeun dina téks. Hatur nuhun kana klarifikasi.
      Luis Padilla
      luis.actipad@gmail.com
      Warta IPad

  2.   Alvaro Ocana cenahna

    Aranjeunna parantos tiasa kéngingkeun naon-naon anu tiasa dianggo Singa