Cageur deui kecap konci basa Bandara anjeun

bandara-sandi-0

Sadaya markas Bandara, sapertos router sanésna, ngagaduhan kekhususan ngajaga kecap konci dina setélan jaringan sareng detil konéksi supados teu aya anu tiasa ngarobih aranjeunna tanpa ngalangkungan prosés ieu heula, tapi naon anu kajantenan upami urang hilap kecap aksesna?

Sacara umum, naon anu bakal urang lakukeun janten jalan anu paling langsung nyaéta pikeun ngamimitian nyobian kecap konci anu béda sareng saatos sababaraha usaha anu teu hasil, buka ngareset sacara fisik Bandara pikeun ngonpigurasikeun deui ku runtah waktos anu biasa pikeun ngantunkeun sapertos ayeuna.

konci-bandara-2

Ieu henteu kedah janten masalahna kusabab jasa konci anu OS X gaduh sareng anu urang tiasa tingali kecap akses anu ditugaskeun Salami urang terang, leres, kecap akses administrator sistem kami, kecap akses langkung rumit pikeun dipohokeun sabab éta dianggo langkung seueur pikeun ampir naon waé tindakan anu minimal modipikasikeun pilihan sistem.

Jang ngalampahkeun ieu, léngkah munggaran nyaéta ngakses folder Utiliti> Akses Keychain. Sakali kami asup kana aksés konci, urang bakal milari kecap konci anu urang pilari, kaduana pikeun disk jaringan anu urang sambungkeun sareng Bandara Extreme contona, saolah-olah éta mangrupikeun basa Time Capsule atanapi ngan ukur sandi umum. Bisi wae urang bakal ningali yén di sisi kénca éta dicirian Gantungan konci> Login sareng di handap dina kategori kami bakal ngantepkeun éta Kecap akses, ku cara kieu urang bakal ningali di Kelas pikeun anu sapertos Sandi stasiun atanapi sandi disk Bandara.

konci-bandara-0

Nalika kami parantos lebet éntri sapertos gambar dina gambar, urang kedah ngan ukur dua kali klik pikeun mukakeunana sareng buka Tembongkeun kolom sandi dimana urang teras bakal dipasihan kata sandi administrator supados nalika urang lebetkeun éta bakal némbongan.

konci-bandara-1

Inpormasi lengkep - Keychain Access, anu hébat kanyahoan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan cenahna

    Dear Miguel, hatur nuhun pisan kana bantosan kuring tiasa ningali kecap akses tina Time Capsule kuring

  2.   Letty cenahna

    Super alus, hatur nuhun !!!
    Aranjeunna nyalametkeun kuring seueur waktos boros !!!

  3.   Julie Mujica cenahna

    Upami gantungan konci kuring henteu disimpen. Kuring parantos nyobian seueur konci anu kuring yakin yén éta sareng éta henteu jalan! Abdi nekat ayeuna ... henteu metode pamulihan?

  4.   MARIA KEMBANG cenahna

    ENGA SUKSES, SADAYANA SADAYANA JEUNG GAMPANG NGALANGKITKEUN KECAP, HATUR NUHUN

  5.   edu cenahna

    Salam sareng upami kuring gaduhna dina windows kumaha ngalakukeun prosés ieu hatur nuhun