Kumaha carana ningkatkeun kaamanan Mac anjeun pikeun ngajaga diri tina ancaman

Kumaha ngajaga Mac anjeun tina ancaman

Sakumaha Apple negeskeun yén Mac mangrupikeun komputer anu paling aman anu aya, aranjeunna henteu dibebaskeun tina nampi serangan éksternal ti. virus sareng malware. Leres, leres sareng teu tiasa dipungkir yén aranjeunna langkung sesah diserang tibatan komputer Windows atanapi Linux, tapi bahayana aya.

Buktina ieu nyaéta unggal dua kali tilu, Mac kami nampi apdet rutin ka macOS, sareng seueur di antarana tanpa mawa fitur anyar, tapi ngan ukur pikeun ngabenerkeun «bug kaamanan". Sababaraha kasalahan anu nalika perusahaan ngadeteksi aranjeunna sareng ngirimkeun pembaruan anu saluyu, urang kakeunaan diserang di dinya. Janten gaduh antipirus dipasang dina Mac kami henteu matak nyeri.

Sababaraha bulan ka tukang kuring nulis artikel ngeunaan malware nu stalks Macs. Dina eta anjeunna ngajelaskeun yén dibandingkeun jeung malware anu ngajalankeun sabudeureun jaringan nu nyerang komputer dumasar kana Windows, Jumlah Konci jahat béda narajang Macs téh ridiculous.

Tapi aya. Dugi ka sasih April, dugi ka taun ieu, 34 juta jinis malware anu béda-béda parantos dideteksi anu nyerang Windows sareng alat anu berbasis Android, dibandingkeun ngan ukur 2.000 anu dideteksi anu sacara éksklusif nyerang Macs.

Anjeun panginten panginten yén 2.000 kode jahat anu dideteksi dina opat bulan sakedik pisan. Tapi éta hartosna aranjeunna 6.000 sataun. Sareng upami anjeun katépaan ku hiji, anjeun parantos ngagaduhan masalah di bumi. Nya, langkung, dina Mac anjeun. Janten pikeun ngahindarkeun éta, éta henteu matak nyéépkeun masang antipirus dina Mac anjeun.

Ulah percanten antipirus gratis

Di pasar anjeun gaduh sababaraha antivirus pikeun macOS anu gratis, sarta aranjeunna dianggo lumayan lah. Tapi ati-ati: teu aya anu masihan teuas ka opat pesetas. Pamekar anu hoyong ngamutahirkeun antipirusna kedah terus-terusan ngawas sareng ngontrol sadaya varian serangan anyar anu muncul di sakumna pangeusina, sareng éta patut artos.

A duit nu kudu diala kumaha bae. Tanpa langkung jauh, urang sadayana émut wartosna anu muncul sababaraha taun ka pengker ngeunaan antipirus gratis anu terkenal…

Janten upami anjeun hoyong tenang sareng ngajagi Mac anjeun tina kamungkinan serangan virus sareng malware, anjeun kedah ngeruk saku anjeun sareng masang alat anu saé. mayar antipirus. Sarta salah sahiji pilihan pangalusna nyaeta undoubtedly nu antipirus pikeun Mac ti Bitdefender.

Perlindungan mutlak dina Mac sareng Bitdefender

Bitdefender nawiskeun anjeun panyalindungan Mac pangsaéna ngalawan pesaingna.

Bitdefender Antivirus nawarkeun hiji perlindungan real-time ngalawan virus sareng ransomware. Ieu nawiskeun meungpeuk sareng ngahapus adware anu disumputkeun dina sababaraha program anu henteu aya dina Apple App Store sareng anu tiasa ngenalkeun jinis kode jahat ieu kana Mac anjeun.

Ogé, Bitdefender Antivirus ngawengku VPN pikeun browsing leuwih gancang jeung leuwih aman lamun diakses ngaliwatan jaringan umum pikeun panangtayungan pangalusna ngalawan serangan luar. Ayeuna, Bitdefender gaduh diskon 50%, ku kituna anjeun tiasa kéngingkeun hargana 19,99 Euro per taun.

Sareng pikeun ngalengkepan antipirus anjeun sareng sistem panyalindungan sandi, pamekar anu sami nawiskeun parangkat lunak na manajer sandi Manajer Sandi Bitdefender, ngan ukur 1,67 Euro per bulan. Janten anjeun tiasa gaduh sadaya kecap akses anjeun dina alat anu béda dina tempat anu aman. Tanpa ragu, pak kaamanan lengkep anu anjeun kedah tumut kana akun, sareng anjeun tiasa nyobian 30 dinten gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.