Nomad Base One, pangkalan Magsafe anu tiasa ditandatanganan ku Apple sorangan

Base Hiji Nomad

Nalika urang ngobrol ngeunaan Nomad sareng asesoris anu didamel pikeun alat Apple, urang sadar jumlah produk anu dipibanda sareng kualitas anu ditawarkeun dina masing-masing. Mangtaun-taun urang ningali produk loma ieu sareng sigana langkung spektakuler dugi ka urang tiasa nyarios dina sababaraha kasus yén aranjeunna langkung saé tibatan sababaraha anu diproduksi ku Apple. Leres yén perusahaan Cupertino sanés spesialis dina pembuatan asesoris sareng gumantung kana pihak katilu pikeun éta, tapi dina hal ieu Nomad terus nawiskeun produk kualitas sapertos anu anyar. Dasar Hiji ti Nomad.

Nomad Base One, ngecas MagSafe pikeun iPhone anjeun

Kami bakal nyarios yén kami sateuacanna salah sahiji darmaga pangecas anu paling premium di pasar ayeuna ngeunaan produk MagSafe. Sareng kualitas anu ditawarkeun ku pangkalan ngecas Nomad ieu leres-leres spektakuler dina sagala hal. Ok, kami satuju yén kami nuju nganyahokeun dasar ngecas saderhana pikeun iPhone kami, tapi leres-leres dina bagian asesoris ieu kami mendakan sagala jinis produk sareng sababaraha di antarana kalayan leres-leres leres. Jelas ieu sanés masalahna, tapi sabalikna sapertos anu anjeun tingali dina halaman wéb resmi Nomad.

Urang tiasa nyebatkeun yén urang nyanghareupan salah sahiji pangkalan pangecas kalayan bérés sareng bahan anu pangsaéna dina pasaran. Dasar pangecas Base One anyar ieu didamel khusus pikeun iPhone sareng gaduh desain logam padet jeung kaca nu bakal cinta. 

Spésifikasi utama Nomad Base One base ngecas

Éta saderhana sareng praktis dianggo sabab éta datar pisan ku kituna urang tiasa ngeusi batre iPhone ku cara nempatkeun alat éta. Kumaha bisa disebutkeun, aksésori ngecas ieu ti sungut Amérika Kalér boga MFi Magsafe disertipikasi, jadi Anjeun moal boga masalah nanaon jeung model iPhone anu cocog sareng jenis ieu muatan.

Salian disertipikasi pinuh ku MFi, pangkalan pangecas nawiskeun pilihan nganggo pangecas gancang 30W anu anjeun tiasa ngecas iPhone anjeun langkung gancang. carjer ieu teu kaasup dina dasar ngecas, naon kaasup nyaéta 2-méteran sambungan kabel ngecas panjang kalayan USB C palabuhan dina dua sisi pikeun bisa ngecas ka konektor témbok jeung base sorangan. kabel ieu robah warna ka warna dumasar kana dasarna, anjeun tiasa manggihan eta dina hideung atanapi bodas gumantung kana unggal model.

Colokan témbok 15W ogé tiasa dianggo pikeun ngeusi batre iPhone urang. Dasarna nambihan bagian karét non-slip di handap supados anjeun dina modeu méja, sanaos kuring parantos nyarioskeun yén éta bakal sesah pikeun mindahkeun éta. beurat nyaeta 515 g. Ieu mangrupikeun beurat anu luhur pisan anu katingali pas anjeun nyandak dasarna dina kotakna.

Eusi kotak dasar ngecas

Dina hal ieu kesederhanaan dasarna sabanding jeung naon anu ditambahkeun dina kotak jeung nu urang manggihan kotak kalayan hiji base ngecas jeung kabel USB C saméméhna disebutkeun dina bodas atawa hideung gumantung kana warna dasarna. Dasarna ngagaduhan rohangan anu penting di luhur pikeun nempatkeun iPhone urang sareng ngeusi batre.

Urang kedah mésér adaptor kakuatan nyalira. sareng dina hal ieu gambar nunjukkeun modél Nomad resmi 30 W sareng port USB C, adaptor ieu mangrupikeun Amérika janten peryogi adaptor anu sanés pikeun nyambungkeun kana témbok sareng colokan anu aya di Uni Éropa.

Sapertos seueur pabrik, kalebet Apple nyalira, perusahaan henteu nambihan pangecas kana ampir sadaya pangkalanna kecuali anu datar sapertos anu parantos kami tingali dina ulasan sateuacana dina Mac sapertos. Base Station Hub antara séjén.

Nomad Premium Ngecas Dok

Sakumaha anu parantos kami nyarios dina tulisan ieu, kami henteu ragu yén ieu mangrupikeun salah sahiji pangkalan pangecas anu pangsaéna pikeun iPhone urang tina segi bahan, desain, sareng fitur. Anu goréng ngeunaan jinis pangecas ieu nyaéta sacara logis hargana henteu dibandingkeun sareng pangkalan pangecas sanés anu urang mendakan di pasar. Jelas kualitas premium tina pangkalan ngecas ieu konsisten sareng hargana sareng hargana langkung ti 100 euro, khusus € 103 dina ramatloka Magnificos.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun nganggo situs wéb ieu kanggo mésér asesoris Nomad sabab éta langkung saé tibatan ngagaleuh langsung ti toko merek sorangan sabab pengiriman barang sareng tarif anu hargana bakal ningkatkeun harga sacara signifikan.

Pendapat editor

Base Hiji Nomad
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
103
  • 100%

  • Base Hiji Nomad
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • Bérés
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Naros

  • Desain, bahan sareng dua warna
  • MFi ngecas aman
  • kinerja beban sarta kualitas

Kontra

  • Henteu aya carjer témbok anu sami sareng sadaya merek

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.