Nomad ngajawab patarosan ngeunaan kumaha ngarobih batré AirTag ku Kulit Loop na

Kulit Load Nomad

Saminggu katukang urang ningali dina wéb salah sahiji seueur asesoris anu ngagaduhan Nomad pikeun AirTags. Dina hal ieu éta Kulit konci Loop konci anu ngamungkinkeun urang pikeun nyandak alat locator ku cara anu estu elegan dimana waé.

Nya sigana mah saatos seueur patarosan anu ditaroskeun ku pangguna ngeunaan kumaha urang tiasa ngarobih batré AirTag nganggo konci konci ieu, perusahaan sorangan mimiti damel sareng ngaluarkeun pidéo ngeunaan éta, éta saderhana pisan.

Dina hal ieu urang tiasa nyarios yén mamangna wajar pikeun ngadamel aksésori Nomad ditempelkeun ku pita dua sisi dua kali langsung kana alat, janten wajar yén pangguna heran kumaha aranjeunna tiasa cabut batréna tina aksésori saatos éta réngsé atanapi langsung hoyong ngarobih aksésoris tina AirTag. Janten hayu urang nonton pidéo na.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo ieu, gampang pisan ngarobih batréna bari henteu kedah unhook cingir konci tina alat panempatan. Di sisi anu sanésna, anjeun ogé tiasa ngalakukeun panyabutan konci konci langsung ku manteng. Dina pengertian ieu, kedah diperhatoskeun yén mungkin saatosna sami sareng upami urang hoyong nempatkeun deui. Di sisi séjén anjeun tiasa ningali éta dina prinsipna henteu kedah ngantunkeun résidu lem Upami urang langkung resep miceun langsung, upami saatos éta ngantunkeun sababaraha jenis lem, tiasa gampang dibersihkeun ku sakedik alkohol isopropil.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.