NordVPN ayeuna asli cocog sareng Apple's M1

NordVPN

Kalayan panyakit pandemi éta, seueur padamel anu ngagaduhan kasempetan pikeun neraskeun damel ti bumina. Gumantung kana perusahaan, ngagunakeun VPN sacara praktis wajib, janten jinis jasa ieu, sapertos aplikasi nelepon pidéo, ngalaman kamekaran anu signifikan.

Upami urang nyarioskeun jasa VPN urang kedah nyarios ngeunaan NordVPN, salah sahiji jasa paling lengkep sareng Samaun pasar yén anjeunna ngagaduhan anu penting tapi Kanggo pangguna Mac anu nganggo prosesor M1, aplikasi éta henteu cocog sareng prosesor ARM. Untungna, masalah ieu mangrupikeun jaman baheula.

NordVPN parantos ngumumkeun yén aplikasi anu sayogi pikeun Mac sareng prosésor Apple M1, tungtungna asli didukung. Aplikasi na dijalankeun di tukang sareng boro ngaganggu operasi Macs, janten budak di Nord nyandak éta kalem pisan nalika ngaluncurkeun versi ieu. Sajauh ieu, hiji-hijina pilihan anu sayogi nyaéta nganggo émulator Rosetta 2.

Numutkeun ka Vykintas Maknickas, Manajer Produk NordVPN:

Kami parantos ngararancang aplikasi NordVPN pikeun berpungsi asli dina M1 Macs, ngaoptimalkeun kinerja aplikasi sareng pangalaman pangguna dina alat anyar.

Salaku tambahan, ku ngadesain ulang aplikasi kami pikeun berpungsi asli dina sistem operasi anu béda, kami nyandak prosés parobihan kana akun sareng ngajaga pangguna di payun.

Upami anjeun nganggo Mac nganggo prosesor M1 sareng vérsi pikeun prosesor Intel, anjeun henteu kedah ngaleupaskeun vérsi anu parantos dipasang, kumargi aplikasi na otomatis bakal ngaunduh pembaruan pikeun komputer ieu tanpa pangguna kedah ngalakukeun nanaon pisan tina bagian aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.