Manuel Alonso

Penggemar téknologi sacara umum sareng alam semesta Apple khususna. Kuring nyangka yén MacBook Pro mangrupikeun alat anu pangsaéna anu mawa apel. Gampangna ngagunakeun macOS masihan anjeun kamampuan pikeun nyobian hal-hal énggal tanpa janten gélo. Anjeun oge bisa maca kuring dina iPhone kiwari.