Manuel Alonso

Kipas téknologi sacara umum sareng alam semesta Apple khususna. Jigana MacBook Pro mangrupikeun alat anu paling saé dina apel. Gampang panggunaan macOS méré Anjeun kamampuan pikeun nyobaan hal-hal anyar tanpa gélo. Touch Bar kedahna wajib di sadaya komputer.

Manuel Alonso parantos nyerat 1233 tulisan ti Séptémber 2019