Pablo Aparicio

Abdi resep alat éléktronik. Kecanduan hébat abdi ngadangukeun sagala jinis musik sareng maénkeun gitar sareng bass anu ngamungkinkeun wates kuring. Kalayan unggal dinten énggal, anu sanés abdi ogé nambahan: nyandak sapédah gunung sareng jalan sapanjang anu kuring terang sareng anu sanés anu kuring mendakan.