louis padilla

Sarjana Kedokteran sareng Pediatrik ku padamelan. Gairah ngeunaan téknologi, khususna produk Apple, kuring resep janten éditor "iPhone News" sareng "Abdi ti Mac". Pancing kana séri dina vérsi aslina. Podcaster sareng Actualidad iPhone sareng miPodcast.

Luis Padilla parantos nyerat 66 tulisan ti Januari 2013