Jordi Giménez

Koordinator di Soy de Mac ti saprak 2013 sareng ngaraosan produk Apple kalayan sagala kaunggulan sareng kalemahan. Ti saprak 2012, nalika iMac munggaran sumping dina kahirupan kuring, kuring henteu kantos resep komputer sapertos kitu sateuacanna. Nalika kuring ngora, kuring nganggo Amstrads komo Comodore Amiga pikeun maénkeun na tinker, janten pangalaman nganggo komputer sareng éléktronik mangrupikeun hal anu aya dina getih kuring. Pangalaman anu dipikagaduh ku komputer ieu salami mangtaun-taun ieu hartosna yén ayeuna kuring tiasa ngabagi hikmah kuring sareng sésana pangguna, sareng éta ogé ngajantenkeun kuring tetep diajar. Anjeun bakal mendakan kuring dina Twitter salaku @jordi_sdmac