Pedro Rodas

Pecinta téknologi, khususna produk Apple. Kuring diajar sareng macbook, sareng ayeuna Mac mangrupikeun sistem operasi anu ngiringan kuring unggal dinten, boh dina latihan sareng waktos luang.

Pedro Rodas parantos nyerat tulisan 1962 ti saprak Maret 2013