Ruben gallardo

Nulis sareng téknologi mangrupikeun dua karep kuring. Sareng ti saprak 2005 kuring ayaan ngahijikeun aranjeunna kolaborasi dina média khusus di séktor, nganggo tangtosna Macbook. Anu pangsaéna sadayana? Kuring teras-terasan resep sapertos dinten mimiti nyarioskeun program naon waé anu aranjeunna dileupaskeun pikeun sistem operasi ieu.

Ruben Gallardo parantos nyerat 227 tulisan ti Séptémber 2017