Numutkeun ka Prosser, Beats Studio Buds bakal dileupaskeun tanggal 21 Juli

Ngéléhkeun Studio Buds

Saatos seueur rumor ngeunaan ayana headphone anyar ti mérek Beats sareng nalika aranjeunna tiasa pencét pasar, analis Prosser wani nyetél tanggal. Numutkeun anjeunna, headphone éta anjeunna parantos gaduh LeBron James bakal diluncurkeun di pasar tanggal 21 Juli. Malah sateuacan ogé dikabarkan AirPods 3 anu dumadakan teu aya anu dipikaterang.

Memang bener yén rumor sareng kabocoran di sakitar Beats Studio Buds parantos beuki kuat dua minggu ka tukang ieu, kami masih henteu terang nanaon tentang peluncuran éta. Leres pisan ku sadaya gambar anu parantos katingali sareng anu sanésna, dipiharep éta ampir caket. Ayeuna, laporan anyar nyatakeun yén headphone nirkabel anyar dina garis Beats bakal diluncurkeun dina 21 Juli. Dina laporan, Jon Prosser nyebutkeun sumber anu bisa dipercaya Ngungkabkeun Headphone Anyar Bakal Diluncurkeun Dina 21 Juli via siaran pers.

Bocorna dina desain atanapi spésifikasi na henteu penting teuing, utamina kusabab seueur gambar anu parantos dibocorkeun kumaha aranjeunna tiasa. Pamaén baskét katingali nganggo headphone anu henteu pernah katingali sateuacanna sareng éta henteu aya di pasar sareng éta sababna dianggap yén aranjeunna Studio Buds, tapi henteu leres anu dipikaterang. Upami sadayana parantos dikonfirmasi, ngan sakitar sabulan urang bakal ngagaduhan saingan anyar AirPods Pro dina pasaran. Anu ku urang henteu deui nyarioskeun perkawis aranjeunna.

Sigana mah rumorna parantos liren kana Beats anyar ieu. Kasempetan? Rasa-rasana henteu. Sadayana kedah gaduh tempos na sareng Apple ahli dina éta. Kamungkinan yén aya kaganggu dina gosip AirPods 3 supados henteu mundur tina Studio Buds anyar ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.