Ujang Apple pikeun Pamekar Aplikasi pikeun Diajar Katalis

katalis

Perusahaan parantos ngamajukeun pisan pikeun pamekar sareng ngumumkeun deui séri bengkel anu langsung aya hubunganana sareng transisi aplikasi tina iPadOS ka macOS. Dina hal ieu, sési anu judulna "Bawa aplikasi iPad anjeun ka Mac" bakal lumangsung salami sababaraha dinten online. Apple ngajantenkeun sababaraha dinten sayogi pikeun pamekar ieu pikeun ngalaksanakeun sési. Dina hal ieu tanggal 15 Pébruari 18 sareng 19 sareng 8 Maret 10 sareng 12 Maret.

Apple ngabagi ngalangkungan email sareng sadaya pamekar na pilihan pikeun mindahkeun aplikasi tina iPadOS ka macOS. Pikeun éta motivasi aranjeunna nyandak léngkah sareng ngaksés kursus ku ngirim email ieu:

Catalyst for Mac ngamungkinkeun kami nyandak aplikasi anjeun ti iPad ka Mac. Diajar kumaha ngaoptimalkeun aplikasi anjeun sareng nganggo Catalyst pikeun nyiptakeun aplikasi asli pikeun Mac anu sami-sami proyék sareng kode sumber sapertos dina iPad. Jelajah fitur iPadOS 14 pang anyarna anu tiasa ngahémat seueur waktos salami prosés ieu, sareng milarian cara ngempelkeun fitur sareng kontrol spésipik platform anu katingalina sareng kalakuanana sapertos AppKit sahingga anjeun tiasa nyiptakeun aplikasi anu raoseun sami sareng upami éta diwangun khusus pikeun Mac.

Urang tiasa nyarios yén ieu undangan kadua pikeun pangembang anu hoyong nyandak pengalaman diajar sareng Apple dina cara saderhana sareng gancang pikeun mindahkeun aplikasi asli na ti iPad ka Mac. Tangtosna para pamekar bakal ngahargaan lokakarya ieu sareng pangguna ogé, kumargi éta kami bakal gaduh langkung seueur aplikasi anu sayogi pikeun tim kami. Kami pasti bakal ningali langkung seueur kajadian anu sami pikeun pamekar taun ayeuna Pilihan ngayakeun WWDC taun ayeuna ogé bakal ngantosan sateuacanna pandemi, hal anu dinten ieu masih hésé diprediksi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.