Nyebutkeun Mark Gurman: Mac Studio jeung Tampilan (kalawan ios) Setel ka Pencét Dunya Kiwari

Mac Studio render na layar

Kamari urang echoed nu renders yén Youtuber Lukas Miani ieu ngalakukeun ngeunaan kamungkinan Mac Studio jeung Apple Studio Display. Dinten ieu sareng sababaraha jam saatosna Acara Performance Apple Peek, Analis pasar anu paling dipercaya Apple Mark Gurman nyatakeun yén produk-produk ieu siap ditayangkeun ayeuna.  Upami Mark nyarios kitu ...

Kanyataanna nyaéta Lukas Miani nyarios yén éta aya dina kamungkinan yén alat-alat anyar ieu tiasa dipasihan ku Apple dina acara éta dina 8 Maret. Mark Gurman nyarioskeun hal anu sami, sabab nurutkeun informasi yén anjeunna shuffles, hardware anyar ieu bakal siap dianggo.

Dina tweet, Gurman nyarios yén Mac Studio sareng "monitor anyar kalawan ios » aranjeunna "siap buka" jeung kamungkinan bakal debut isukan.

Kalayan pernyataan ieu, gosip anu nunjukkeun yén mini Mac énggal bakal dibere dina acara ayeuna nuju kaeusi atanapi negeskeun. Sanajan kitu, sababaraha urang ngira yén komputer anyar ieu bakal hibrid antara modél ieu sareng Mac Pro. 

Numutkeun anu terakhir anu urang terang, Mac Studio énggal bakal jangkung 10 cm kalayan desain termal énggal pikeun ngaleungitkeun panas. Babarengan chip anyar jeung prosesor anyar, ieu ngandung harti yén urang bisa ngobrol ngeunaan model komputer nu Éta sigana sapertos lanceukna Mac Pro.

Tapi anjeunna moal sumping nyalira. Gosip nunjukkeun yén Mac Studio tiasa dibarengan ku Apple Studio Display anu tiasa janten 27 inci kalayan bezel anu rada ageung tibatan Pro Display XDR. Anu anyar nyaéta GUrman nyatakeun yén layar ieu bakal ngajalankeun sistem operasi ios.

Dina sababaraha jam urang bakal ninggalkeun mamang jeung naon anu leuwih penting, lamun rumor datang bener, urang bakal nyaho harga unggal alat ieu nu méré kuring nu teu bade naon anu maranehna nyebutkeun, populér.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.