Ngadamel tanda tangan HTML sareng sadaya wincik kontak anjeun nganggo Email Signature Unlimited

Upami urang damel sareng komputer, kamungkinan fax parantos ditingalkeun di juru kantor sareng urang parantos ngamimitian komunikasi ampir sacara éksklusif ngalangkungan akun email sareng / atanapi jaringan sosial kami. Upami urang henteu damel di perusahaan ageung, firma surat kami sigana bakal tinggaleun sakedik anu dipikahoyong dina hal desain.

Ayeuna, sanés ngan ukur email mangrupikeun hiji-hijina alat komunikasi urang, kumargi jaringan sosial parantos janten salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun ngagedekeun jangkauan urang, janten éta dianjurkeun kalebetkeun kana tanda tangan email urang. Tangtosna, kalayan mesen sareng konsér, sapertos anu ditawarkeun ku Email Signature Unlimited.

Email Signagture, mangrupikeun aplikasi saderhana anu ngamungkinkeun urang nyiptakeun tanda tangan email anu dirancang kalayan hadé dina format HTML pikeun tiasa ngempelkeun engké dina akun email Gmail urang, ngalangkungan Mail, Spark atanapi klien email sanés anu cocog sareng jinis tandatangan ieu.

Upami urang nyobian ngadamel tandatangan khusus sareng gambar gambar leutik, kamungkinan urang bakal nampi sadayana kecuali naon anu urang pilari. Signature Email ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tugas ieu gancang sareng gampang, kumargi urang ngan ukur kedah ngeusian data jaringan sosial sareng / atanapi saluran kontak anu urang gaduh sareng diantarana kami mendakan salian nami, nomer telepon, halaman wéb sareng judul padamelan: Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, iOS sareng Android (upami kami pangembang) sareng logo perusahaan urang.

Sajaba ti éta, upami font standar kami ngan henteu resep, aplikasi ngamungkinkeun urang milih ti sajumlah ageung, sadayana dipasang dina komputer urang. Sakali kami parantos ngadamel tandatangan ku sadaya data anu hoyong kami tampilkeun, kami kedah nyalin kode HTML tina tandatangan, ngalangkungan tombol di tungtung aplikasi, teras lebetkeun kana bagian tandatangan klién atanapi jasa kami surat.

Signature Email Unlimited Éta ngagaduhan harga anu biasa di Mac App Store 4,49 euro. Meryogikeun OS X 10.12 sareng cocog sareng prosesor 64-bit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Matthias cenahna

    Gratis? Di appstore kuring di> Argentina aya 4 dolar.

  2.   Jose cenahna

    Anjeun teu kénging hiji hak, 2 berita terakhir anu kuring baca ngeunaan anjeun éta bohong. Gratis 4 buah persik. Masih ngantosan cara nyonto sareng sawangan….

  3.   Kamar Ignatius cenahna

    Dimana anjeun nyarios éta gratis? Sakanyaho kuring teu acan nempatkeun dimana-mana.
    Aplikasina parantos sayogi diunduh gratis, tapi saloba anjeun anu telat sareng nuduh kami ngabohong, kami parantos milih henteu nempatkeunana dina judul atanapi dina katerangan aplikasi.

    Plugin anu nunjukkeun harga aplikasi sareng ti mana anjeun tiasa ngaunduh, kéngingkeun inpormasi ti Mac App Store, janten upami éta nunjukkeun hargana lepat, di Soy de Mac kami henteu tanggung jawab dina hal ieu.

  4.   Smirna cenahna

    Hai, éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring dina Mac Mail 🙁