Sumputkeun bilah menu di OS X El Capitan

osx-el-capitan-1

Bar ménu mangrupikeun unsur anu kapaké pisan pikeun ngalaksanakeun puluhan tindakan dina aplikasi anu sanés, sabab di jerona urang bakal tiasa mendakan éditan pilihan, simpen, karesep… Nanging, éta nempatan rohangan dina layar sareng urang henteu kedah salawasna janten tempat anu aktif pikeun rohangan éta.

Kusabab kitu, upami padamelan urang biasana ngabutuhkeun urang pikeun ngamaksimalkeun luas layar, urang tiasa salawasna ngaktipkeun pilihan pikeun otomatis nyumput atanapi nunjukkeun nalika naékkeun kursor ka luhur area layar. Waktos Ieu sareng versi anyar tina sistem operasi urang dipasihan kamungkinan tiasa ngalaksanakeunana.

Sumputkeun acara-bar menu-0

Prosés pikeun ngaktipkeun pilihan ieu saderhana pisan, urang ngan ukur kedah ngalih kana preferensi dina ménu luhur > Preferensi Sistem> Umum. Sakali dina jero preferensi kami bakal buka menu Umum sareng aya urang bakal ningali pilihan na ti «Nyumput sareng nunjukkeun bilah menu sacara otomatis».

Sakali diaktipkeun kami bakal ningali kumaha otomatis bar bakal turun sareng naék nyumput tina pandangan sareng ngantepkeun jandéla damel janten manteng sakedik deui dina aplikasi anu urang lebetkeun sahingga aktipkeun iraha waé urang hoyong.

 

Upami urang ngagabungkeun pilihan ieu sareng pilihan pikeun nyumput sareng nunjukkeun dok sacara otomatis, sayogi ngalangkungan pilihan "Dock" Dina preferensi sistem, urang bakal ngagaduhan kamungkinan pikeun dianggo sacara praktis dina layar pinuh tanpa ngaktipkeun pilihan pikeun éta.

Sanaos sigana sepele sareng henteu seueur gunana, éta wilujeng sumping pikeun nambihan pilihan ngamanpaatkeun rohangan anu sayogi kumargi meureun di monitor ageung sapertos anu ngahijikeun iMac atanapi langkung ageung ti 30 gain pangasilan di luar angkasa ieu henteu pati katingali, komputer anu sanés sapertos MacBook 12 ″ naon waé kamungkinan nambihan rohangan pasti diapresiasi.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.