OBS dioptimalkeun sareng dirojong ku Apple Silicon

OBS

Open Broadcaster Software, anu katelah OBS, mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu pangsaéna pikeun ngalirkeun eusi multimedia. Sanajan dua taun geus kaliwat saprak Apple Studio dirilis, aplikasi terus nyekel up na hayang jadi cocog jeung sistem Apple anyar ieu tanpa kudu make perantara. Leres yén panggunaan Rosetta sanés anu pangsaéna sareng anu asli sok ngabantosan. Salaku tambahan urang mendakan yén upami aplikasi henteu dimodernisasi, aranjeunna bakal kaleungitan kasaluyuan sareng M1 sareng M2. OBS parantos nempatkeun batré sareng dina Beta énggalna, kasaluyuan éta parantos aya. 

Sanaos éta mangrupikeun salah sahiji aplikasi streaming anu pangsaéna pikeun Apple, sajauh ieu ngan cocog sareng Mac anu gaduh Intel. Nyaéta, upami anjeun ngagaleuh Mac sareng Apple Silicon (anu kamungkinan pisan upami pameseran anjeun langkung énggal, dua taun) éta moal jalan. Kusabab sanaos populér, éta henteu buru-buru cocog sareng Apple Silicon. Kami terang éta cross-platform, tapi sigana sapertos ngasingkeun Apple. Éta sigana robah. 

Moal lami deui, urang dina fase Beta, éta bakal cocog sareng chip Mac anyar jeung sistem kasaluyuan na kalawan Apple Silicon bakal kanyataanana a. Ieu ngandung harti yén pamaké Mac jeung M1 jeung M2 chip bakal aya bewara dorongan kinerja signifikan lamun ngagunakeun OBS. Ayeuna, émut, sabab éta penting, yén kompatibilitas pihak katilu anu dianggo ku OBS ogé kedah cocog sareng Apple Silicon supados tiasa dianggo leres sareng ngalaksanakeun leres.

Beta anyar ieu bakal mawa fitur anu langkung saé. Dina versi ieu 28, dukungan pikeun pidéo HDR 10-bit ditambah, ogé dukungan pikeun API ScreenCaptureKit énggal pikeun layar kinerja luhur dina macOS. Pembaruan ogé sacara signifikan ningkatkeun kasaluyuan sareng encoder Apple VT. Tapi teu sagalana alus. Versi anyar ieu moal deui cocog sareng sababaraha sistem operasi: Windows 7 sareng 8, macOS 10.13 sareng 10.14 sareng Ubuntu 18.04. Éta ogé henteu cocog sareng arsitéktur 32-bit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.