Opat Iklan Apple Anyar Dipasang sareng Artis Pikeun Ngamajukeun Kategori Anu Ditéangan

Apple-pengumuman-mendakan-0

Apple parantos ngaluarkeun opat pengumuman Apple Music anyar, ladénan streaming musik anyar anu diluncurkeun ku Apple sareng langkung khusus pikeun ngamajukeun katégori 'Discover'. Pikeun Apple penting yén jasa musikna ogé mangrupikeun cara pikeun ngabagi sareng mendakan musik ku pangguna, anu tiasa mendakan seniman énggal anu pas raos musik anjeun, turutan aranjeunna sareng bantosan aranjeunna ngagedéan musikna dina jaringan anu unik ieu.

Moto anu aranjeunna lulus ngamajukeun unggal iklan Sacara umum éta ieu di handap, «Papanggih seniman anyar anu anjeun henteu terang yén anjeun moal hirup tanpa. Panggihan sareng sambungkeun sareng musik anyar sareng jalma-jalma anu nyiptakeunana.

Apple musik-harga-Spanyol-1

Ieu mangrupikeun pidéo anu dipidangkeun sareng slogan pikeun nampilkeun seniman

Flo Morrissey:
Pendakan artis anu anjeun henteu terang yén anjeun moal hirup tanpa. Panggihan sareng sambungkeun sareng musik anyar sareng jalma-jalma anu ngajantenkeunana - seniman sapertos Flo Morrissey. Https: //youtu.be/onQMadHM4u0Lotus ngalayang:
Ékspérimén sareng musik sapertos seniman. Panggihan sareng sambungkeun sareng musik énggal sareng jalma-jalma anu ngajantenkeunana - seniman sapertos Flying Lotus.https: //youtu.be/N7DmOpOF7ewLeon Bridges:
Éta ngajaga musik anu ngagaduhan jiwa sakumaha seniman nyalira. Panggihan sareng sambungkeun sareng musik anyar sareng jalma-jalma anu ngajantenkeunana - seniman sapertos Leon Bridges. Https: //youtu.be/pKhjVaeEjbUShamir
Subjék moal kéngingkeun sirah anjeun, éta siap cicing. Panggihan sareng sambungkeun sareng musik anyar sareng jalma-jalma anu ngajantenkeunana - seniman sapertos Shamir. Https: //youtu.be/lZHzYitFEjA


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.