Opera pikeun macOS nambihan aksés ka Twitter tina sidebar

Versi anyar tina peramban Opera anu kalebet Twitter

Sababaraha bulan ka pengker browser Opera pikeun macOS nambihan fungsionalitas jalan pintas kana Instagram. Ayeuna ku pembaruan énggal, nomer 69, Twitter parantos dilebetkeun kana sidebar dina raraga masihan aksés langkung langsung sareng gampang ka pangguna na. Ku cara ieu, saha waé anu nganggo Opera dina Mac na bakal tiasa mariksa Twitter tanpa kedah muka jandéla anyar.

Saatos Facebook, WhatsApp sareng Instagram, Twitter sumping kana sidebar browser Opera pikeun macOS. Dina vérsi anu anyar na, nomer 69, ya urang moal kedah muka jandéla anyar pikeun mariksa pesen anu dikirim ngalangkungan jaringan sosial Twitter, pesen langsung atanapi ngan saukur parios kana TimeLine tina akun kami.

Éta masalah fitur ieu dilebetkeun. Saatos nambihan jaringan sosial Kulawarga Facebook, manuk biru nyanyi sareng browser Opera sareng éta tiasa leres-leres leres. Anu kedah urang lakukeun nyaéta pencét dina ikon Twitter sareng daptar nganggo akun kami (atanapi akun anu ku kami hoyong dioperasikeun). Ti dinya, urang bakal ngagaduhan aksés langsung kana fungsi anu paling umum anu biasana urang anggo dina jaringan sosial ieu.

Opera sareng Twitter

Versi panganyarna Opera ieu Éta ogé kalebet fitur énggal sapertos:

  • Widget cuaca anyar dina halaman bumi.
  • Perbaikan visual sareng fungsional tina pindah antara tab
  • Perbaikan ruang angkasa, ngamungkinkeun pangguna pikeun ngagolongkeun tab numutkeun kontéks anu dianggo.

Fungsi browser browser biasa, aranjeunna masih aya. Hayu urang émut contona, éta nyayogikeun kami fitur unik anu biasana henteu aya dina panyungsi utama anu sanés. Salaku conto, éta ngagaduhan blokir ad internal sareng blokir pelacak, browser VPN gratis, sareng Crypto Wallet.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.