Oprah Winfrey sareng Pangeran Harry pikeun nyandak kaséhatan méntal ka Apple TV + dina akhir Mei

Oprah Winfrey sareng Pangeran Harry dina Apple TV +

Diumumkeun dina 2019 via Instagram sareng saatos a tunda produksi tungtungna bakal disiarkeun dina Apple TV + dina sasih Méi. Pelepasan ieu dikonfirmasi nalika wawancara sareng Oprah dina The Drew Barrymore Show. Henteu ngan hiji-hijina produksi anu ditunda kusabab pandemi, tapi leres yén perdana na caket, seueur hal anu diémutan, utamina kaayaan Príncipe anu ayeuna sahenteuna urang tiasa ngahartikeun pisan média.

Dina April 2019, kolaborasi Pangeran Harry sareng Oprah sareng Apple TV + pikeun nyiptakeun séri stigmas tina masalah kaséhatan méntal. Pengumuman séri ieu dilakukeun ku pangeran ngalangkungan akun Instagramna, seri dokumenter anu bakal ngungkulan masalah kaséhatan méntal di sakumna dunya, henteu ngan ukur di Inggris. Dina wawancara dina The Drew Barrymore Show sareng Oprah, anjeunna negeskeun yén perdana na bakal aya di akhir Mei.

Seri dokumenter multi-bagian anu dinamis bakal fokus kana panyakit méntal sareng kaséhatan méntal. Éta bakal nyobian méré ilham pemirsa pikeun ngobrol leres ngeunaan tantangan anu disanghareupan ku urang masing-masing. Luhureun sadaya, kumaha ngalengkepan diri urang sareng pakakas pikeun henteu ngan saukur salamet, tapi pikeun pikeun mekar.

Sigana saé na perdana séri lumangsung dina waktos anu paling nguntungkeun. Nganggap yén pandemi éta henteu ngan ukur nyababkeun krisis kaséhatan sareng ékonomi, tapi ogé sosial. Kontak antara jalma-jalma parantos ngirangan sareng ieu nyababkeun paningkatan perhatian sareng ahli kaséhatan méntal.

Urang kedah ngantosan dina akhir Mei ningali kumaha séri ieu dibuka sareng pangeran média sareng Oprah serbaguna


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.